Χόρεψαν και τραγούδησαν μακριά από τα προβλήματα

Οι εργαζόμενοι της «ΑΓΕΤ Ηρακλής»

Το καθιερωμένο ετήσιο χορό πραγματοποίησε η «Ένωση Προσωπικού Βιομηχανίας Τσιμέντων Βόλου», με την παρουσία τωv τραγουδιστών Ηλία Κλωναρίδη και Νάσιας Κονιτοπούλου. Σε μια κατάμεστη αίθουσα την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου οι εργαζόμενοι με τις οικογένειες τους χόρεψαν και τραγούδησαν μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές του νομού κ. Αλέξανδρος Μεικόπουλος , κ. Χρήστος Μπουκώρος, η αντιπεριφερειάρχης Δ.Κολυνδρίνη, ο πρόεδρος του Ε.Κ.Β. κ. Παπαδημόπουλος Θ., ο πρόεδρος και ο Γ.Γ της «Ομοσπονδίας Τσιμέντου» κ. Βαγγέλης Χαντζιάρας και Αναστάσιος Μιχαλόπουλος, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Επιλογή Ευθύνης» Νατάσα Οικονόμου ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας Γιάννης Σακκόπουλος, η πρώην Υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη, εκπρόσωποι ΜΜΕ
Γ. Καρεκλίδης, του Ομίλου Καρεκλίδη , Γ.Αναστασίου , Απ. Γκόγκας «Ράδιο Ακρόαμα» εκπρόσωποι σωματείων του Ομίλου ΑΓΕΤ, εκπρόσωποι σωματείων της περιοχής και των συνταξιούχων ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ .Την εταιρεία εκπροσώπησε ο Διευθυντής Εργασιακών Σχέσεων Γιάννης Αγραφιώτης , ο Διευθυντής του εργοστασίου Βόλου κ. Νίκος Μπόζος η Διευθύντρια Ανθρωπίνων Πόρων κ. Παναγιώτα Απέργη.

Ο πρόεδρος του σωματείου Κουκλουμπέρης Βάϊος αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε, όμως τόνισε την ανάγκη για μια συνολική προσπάθεια όλων των πλευρών ώστε να αντιμετωπίσουμε την κρίση με ωριμότητα, σοβαρότητα , υπευθυνότητα και στο τέλος να βγούμε πιο ισχυροί και πιο δυνατοί , ευχήθηκε επίσης «Καλή Χρονιά» σε όλους, υγεία και πρόοδο.
xoros aget 3

xoros aget 4

xoros aget 5

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.