Ημερίδα : Νευροεπιστήμες, Εκπαίδευση και Ειδική Αγωγή

Το ΠΜΣ «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή» και το Εργαστήριο Μαθησιακών Δυσκολιών, Προβλημάτων Λόγου και Επικοινωνίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον κλάδο Νευροψυχολογίας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας (ΕΛΨΕ) διοργανώνουν ημερίδα με τίτλο “Νευροεπιστήμες, εκπαίδευση και ειδική αγωγή”, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017, στις 16:00, στο αμφιθέατρο Κορδάτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο.

Αντικείμενο της ημερίδας είναι η παρουσίαση πρόσφατων ευρημάτων από το χώρο των νευροεπιστημών που βρίσκουν εφαρμογές σε διάφορα πεδία της εκπαίδευσης και της ειδικής αγωγής. Στην ημερίδα θα συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές από πέντε ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης και τα θέματα που θα αναπτύξουν σχετίζονται με πεδία που απασχολούν τη σύγχρονη πραγματικότητα στο χώρο της εκπαίδευσης γενικότερα αλλά και της Ειδικής Αγωγής.

Οι εγγραφές όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα και ώρες 15:30-16:00. Στο τέλος της ημερίδας χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.
e-mail Επικοινωνίας: [email protected]

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.