Με καλές καιρικές συνθήκες τα Κούλουμα στη Μαγνησία

Η θερμοκρασία που θα ξεπεράσει ακόμη και τους 20 βαθμούς Κελσίου…

Με καλές καιρικές συνθήκες αναμένεται να γιορτάσουμε εκτός απροόπτου, τα Κούλουμα στη Μαγνησία, αφού προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και θερμοκρασία που θα ξεπεράσει ακόμη και τους 20 βαθμούς Κελσίου.
Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τον «ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης», για σήμερα Τρίτη, στο νομό μας ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι ανατολικοί-βορειοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -01…16 οC.
Την Τετάρτη, ο καιρός θα παραμείνει αίθριος, οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03…17 οC.
Την Πέμπτη, ο καιρός θα διατηρηθεί αίθριος, οι άνεμοι θα είναι δυτικοί ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03…18 οC.
Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι και πάλι αίθριος, οι άνεμοι θα είναι δυτικοί ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03…18 οC.
Οι ενδείξεις για τις επόμενες ημέρες σε επίπεδο Θεσσαλίας, δείχνουν ότι ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος με λίγες συννεφιές στις ανατολικές περιοχές. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι και η θερμοκρασία σε άνοδο (η ανώτερη 19…22 οC).
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία αμετάβλητη και η ανώτερη 19…21 οC.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.