Νασίκας: Σημαντικός ο ρόλος που διαδραματίζουν οι εργαζόμενοι στο δήμο

Το μεσημέρι της Παρασκευής 20/01/2017 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Ρήγα Φεραίου στο κατάστημα «Το Περιβόλι» (Αφοί Κουβάτα) στο Βελεστίνο, με τη συνοδεία ορχήστρας υπό τη διεύθυνση του κ. Β. Σαλαγά και της Μουσικής Σχολής του Δήμου, όπου συμμετείχε φωνητικά και η Παρασκευή Γκογκινούδη.
Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κος Νασίκας Δημήτριος ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους υγεία, ευτυχία και προσωπική επιτυχία τόσο στους ίδιους όσο και στις οικογένειές τους.

Το φλουρί της πίτας έτυχε η υπάλληλος του Δήμου, κα. Οικονόμου Ευαγγελία, η οποία κέρδισε 5 ημέρες άδεια.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

Η εκδήλωση έγινε σε πολύ ευχάριστη και χαρούμενη ατμόσφαιρα αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την άψογη σχέση αλληλοκατανόησης και συνεργασίας μεταξύ των υπαλλήλων του Δήμου και της Δημοτικής Αρχής.

Ο Δήμαρχος στην ομιλία του αναφέρθηκε στους στόχους της δημοτικής αρχής για τη νέα χρονιά και στο σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι υπάλληλοι ως προς την εξυπηρέτηση των δημοτών και την ορθή λειτουργία των υπηρεσιών το Δήμου. Μεταξύ άλλων τόνισε «Ευχαριστώ τους υπαλλήλους του Δήμου, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική για την πολύτιμη βοήθεια τους στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Καταφέραμε να μην δημιουργηθεί καμία βλάβη στη ΔΕΗ και την ύδρευση, ανοίξαμε τις κεντρικές οδούς της περιοχής και μετέπειτα γειτονιές του Δήμου, απεγκλωβίσαμε τις κτηνοτροφικές μονάδες των δημοτών μας, μεταφέραμε ασθενείς και προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε σε όσες έκτακτες ανάγκες προκλήθηκαν από τα χιόνια και τον παγετό. Τη νέα χρονιά θέτουμε νέες προοπτικές και προχωράμε στην υλοποίηση νέων έργων. Φέρνουμε το φυσικό αέριο στο Βελεστίνο, ένα οικονομικό καύσιμο για τους δημότες, του οποίου η σύνδεση θα ολοκληρωθεί με το τέλος του 2017. Εύχομαι επιτυχίες για το 2017 και συνεχίζουμε με όραμα και δημιουργία».

Την κοπή πίτας ευλόγησε ο Αρχιερατικός, πατήρ Αθανάσιος Τράικος και απεύθυνε ευχές σε όλους για το νέο έτος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αστυνομικός Διευθυντής και ο Υποδιοικητής του Α.Τ. Βελεστίνου, ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Β’ ΒΙΠΕ Μαγνησίας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Τρ. Γκογκινούδης, Δημ. Παλληκάρης, Ι. Κορώνας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Νικ. Πρίντζος, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κα. Βασ. Χατζοπούλου-Παπανικολάου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιαννακός Ευάγγελος, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Βελεστίνου κ. Γ. Παπατόλιας και η Πρόεδρος της Τ.Κ. Κερασιάς κ. Αντ. Χασιώτη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.