Νέο κύμα χιονιά χτυπά στην περιοχή Αλμυρού

Τελειωμό δεν έχει ο χιονιάς από το πρωί σήμερα στη χερσαία Μαγνησία και παρά τις προβλέψεις το πρωί ότι θα σταματήσει και θα έρθουν βροχές, νέο κύμα χτυπά από αυτή την ώρα και για περίπου τρεις ώρες τη Δυτική Μαγνησία.

Στο Ν. Μαγνησίας επιχειρούν 40 αποχιονιστικά μηχανήματα που με δυσκολία καταφέρουν να κρατήσουν ανοιχτό το οδικό δίκτυο και την εθνική οδό, ενώ για την κυκλοφορία αυτοκινήτων απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλο το οδικό δίκτυο.
Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη επισημαίνει ότι οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες και θα πρέπει όλοι να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους.

Πολλές ήταν οι περιπτώσεις απεγκλωβισμού κτηνοτρόφων σε ποιμνιοστάσια που κλήθηκε να συμβάλλει η το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αλμυρού και η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Β΄ Βιομηχανικής Περιοχής.

Στην πόλη του Βόλου χιονίζει από τις 6 το πρωί ασταμάτητα, ανοιχτές παραμένουν οι κεντρικές οδικές αρτηρίες, ενώ περίπου 40 μηχανήματα επιχειρούν σε μια προσπάθεια να μην κλείσει κάποιος βασικός δρόμος. Αλάτι μπορούν να προμηθεύονται οι πολίτες από το δημαρχείο του Βόλου και από τα κοινοτικά καταστήματα στις περιφερειακές ενότητες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.