«Νταής» οδηγός στον Αλμυρό έδειξε σε γυναίκα τα γεννητικά του όργανα!

Αφού την έβρισε, την απείλησε και τη χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές

Για εξύβριση, απειλή, πρόκληση σωματικών βλαβών, παράνομη βία και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατηγορείται ένας 53χρονος στον Αλμυρό, που χθες το απόγευμα, εξοργισμένος από την οδηγική συμπεριφορά της γυναίκας της έκλεισε το δρόμο, κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και ξέσπασε πάνω της!
Όλα έγιναν στις 17.50 χθες το απόγευμα στο δρόμο Αλμυρού – Βρύναινας. Η 49χρονη γυναίκα οδηγός προπορευόταν και, προφανώς ο 53χρονος,εκνευρισμένος που κινούνταν αργά, την προσπέρασε και την έκλεισε το δρόμο, για την ακινητοποιήσει.

Σύμφωνα με την γυναίκα οδηγό και τη μήνυση που κατέθεσε σήμερα σε βάρος του 53χρονου, δράστης κατέβηκε από το αυτοκίνητο, την εξύβρισε και την απείλησε, κατέβασε το παντελόνι του και της έδειξε τα γεννητικά του όργανα (!)και στη συνέχεια της επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές, προκαλώντας της ελαφρές σωματικές βλάβες.

Σήμερα το πρωί η 49χρονη από τον Αλμυρό κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 53χρονου,που επίσης κατοικεί στον Αλμυρό, που εντοπίστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών και συνελήφθη.
Μάλιστα, με εντολή του εισαγγελέα, κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα και αύριο Τετάρτη θα δικαστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.