Ολοσχερώς κάηκε γκαρσονιέρα στη Σκιάθο

Παιδάκια τηγάνισαν πατάτες και ξέχασαν την κουζίνα ανοιχτή

Φωτιά ξέσπασε χθες το μεσημέρι σε γκαρσονιέρα στη θέση Σφαγεία Σκιάθου, όταν δύο παιδάκια αποφάσισαν να τηγανίσουν πατάτες και ξέχασαν την κουζίνα αναμμένη με το τηγάνι πάνω, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ η ενοικιάστρια λιποθύμησε και τη συνέφεραν οι πυροσβέστες.

Η γκαρσονιέρα εμβαδού 15 τ.μ. βρισκόταν σε αγρόκτημα, κολλητά με σπίτι 90 τ.μ. και με δική της σκεπή. Όταν στο σημείο πήγαν 10 πυροσβέστες με τρία υδροφόρα οχήματα, ήταν ήδη αργά, καθώς οι φλόγες είναι «καταπιεί» το μικρό οίκημα. Ευτυχώς, τα δύο μικρά παιδιά και η ενοικιάστρια, βγήκαν από το μικρό σπίτι και δεν κινδύνεψαν.
Ωστόσο οι συνθήκες ήταν δύσκολες, καθώς φυσούσαν άνεμοι 6 μποφόρ και οι πυροσβέστες κατάφεραν να σώσουν το υπόλοιπο σπίτι, όπως και το αγρόκτημα που βρίσκονται τα σπίτια.

Η ενοικιάστρια της γκαρσονιέρας, που βρισκόταν στο σπίτι όταν ξέσπασε η φωτιά, δεν άντεξε την πλήρη καταστροφή (η σκεπή υποχώρησε μέσα στο σπίτι) και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι λιποθύμησε, με αποτέλεσμα να τη συνεφέρουν οι πυροσβέστες.
Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σκιάθου, ενώ οι ζημιές υπολογίζονται σε 20.000 € περίπου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.