Πληρωμή για 65 δικαιούχους βιολογικής κτηνοτροφίας στη Μαγνησία

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε Μαγνησίας και Σποράδων ενημερώνει όλους τους δικαιούχους της Δράσης 1.2 «Βιολογική Κτηνοτροφία» ότι από σήμερα Τρίτη 27/09/2016 θα βρίσκονται αναρτημένες οι οριστικές καταστάσεις πληρωμών Δικαιούχων και Απορριπτόμενων στους πίνακες ανακοινώσεων της Υπηρεσίας στο Διοικητήριο όπως προέκυψαν μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων
Σύμφωνα με την υπηρεσία, πρόκειται να πληρωθούν 65 δικαιούχοι για σύνολο ενισχύσεων 518.292,32 €.
Επισημαίνεται ότι δύναται να υποβάλλουν ένσταση μόνο οι δικαιούχοι, των οποίων τα ΑΦΜ ήταν δεσμευμένα και δεν πληρώθηκαν καθόλου στην πρώτη πληρωμή.

Η περίοδος υποβολής των ενστάσεων ορίζεται αποκλειστικά εντός πέντε εργάσιμων ημερών από 27/09/2016 έως και 3/10/2016. Οι ενστάσεις υποβάλλονται στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε Μαγνησίας και Σποράδων στο Διοικητήριο (Ελ. Βενιζέλου και Αναλήψεως) και θα πρέπει να είναι απόλυτα δικαιολογημένες, τεκμηριωμένες και να επισυνάπτονται όλα τα δικαιολογητικά που θα βοηθήσουν την Επιτροπή εξέτασης των ενστάσεων στην ορθότερη και αντικειμενικότερη εξέταση τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.