Επταετής φυλάκιση στον οδηγό της νταλίκας – δολοφόνου στο Ριζόμυλο

Σε ποινή φυλάκισης επτά ετών με δικαίωμα έφεσης καταδίκασε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τον 25χρονο σήμερα οδηγό της νταλίκας – φονιά που παρέσυρε στο θάνατο τον 20χρονο Φίλιππο Καπανιάρη και τις αδελφές Ιωάννα και Κατερίνα Κουτσιαρή 18 και 21 χρονών τον Απρίλιο του 2014 στην παλιά εθνική οδό Βόλου – Λάρισας, μεταξύ Ριζομύλου και Στεφανοβικείου.

Το δικαστήριο μετά από πολύωρη συνεδρίαση (ξεκίνησε στις 11 το πρωί και η απόφαση εκδόθηκε γύρω στις 6 το απόγευμα) κήρυξε ομόφωνα τον κατηγορούμενο ένοχο, σύμφωνα και με την πρόταση που είχε κάνει λίγο νωρίτερα, ο εισαγγελέας της έδρας.
Η ποινή που επιβλήθηκε στο νεαρό οδηγό – ο οποίος δεν παρέστη αυτοπροσώπως στο Δικαστήριο, αλλά διά του συνηγόρου του – ήταν φυλάκιση τεσσάρων ετών για κάθε θάνατο, που κατά συγχώνευση μετατράπηκε σε επτά χρόνια συνολικά, με δικαίωμα έφεσης.
Η απόφαση του Δικαστηρίου ικανοποίησε την πλευρά των συγγενών των αδικοχαμένων παιδιών, αν και από τον δικηγόρο τους, κ. Χριστόφορο Γκλαβένο είχε υποστηριχθεί η άποψη ότι η κατηγορία θα έπρεπε να μετατραπεί σε κακουργηματικού χαρακτήρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.