Το «Μυρτιδιώτισσα» ζήτησε να καλύψει το δρομολόγιο Βόλος- Σποράδες

Από την Τρίτη που πάει για συντήρηση το «Πρωτεύς»

Το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Μυρτιδιώτισσα» της Aqua Ferries, υπέβαλε αίτημα στο υπουργείο Ναυτιλίας, για να αντικαταστήσει από την ερχόμενη Τρίτη το «Πρωτεύς», που θα πάει για ετήσια συντήρηση, στη γραμμή Βόλος – Σποράδες.
Απομένει πλέον το αίτημα να γίνει δεκτό από το υπουργείο, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα στη γραμμή από τη μη σύνδεση με πλοίο.

Το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Πρωτεύς» θα εκτελέσει το δρομολόγιο μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, με απόπλου από το λιμάνι του Βόλου στις 8 το πρωί και το βράδυ που θα καταπλεύσει στο Βόλο, θα ταξιδέψει για τον Πειραιά, ώστε να κάνει την ετήσια συντήρησή του.

Με αίτημα προς το υπουργείο το «Μυρτιδιώτισσα» ζητά να καλύψει τη γραμμή Βόλος – νησιά Βορείων Σποράδων από την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 6 Απριλίου, οπότε και πιθανολογείται ότι στη γραμμή θα δρομολογηθεί το «Εξπρές Σκιάθος» ή το «Aqua Jewel».
Το «Μυρτιδιώτισσα» ναυπηγήθηκε στην Ιαπωνία, έχει μήκος 101,25 μ. πλάτος 18 μ., μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα 17 κόμβων, να μεταφέρει 585 επιβάτες και 180 Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.