Θα συνοδεύσουμε το συκώτι μας με ένα γλυκό σχετικά κοκτέιλ με την απαλή πικράδα που μας προσφέρει το κόκκινο γκρέιπφρουτ και την γλυκύτητα από τα μπαχαρικά και τον ιβίσκο, όπου θα τα συνδυάσουμε με το ρούμι και το κόκκινο βερμούτ.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
60ml Havana Club Añejo 3 años
30ml Cinzano Rosso
25ml Σπιτικό σιρόπι με ιβίσκο και γλυκά μπαχαρικά
10ml Φρέσκο χυμό από λάιμ
15ml Φρέσκο χυμό από κόκκινο γκρέιπφρουτ
Αλκοόλ ανά μερίδα: 3.0 μονάδες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα σέικερ βάζουμε όλα τα συστατικά και χτυπάμε μαζί με 7-8 πάγους. Κάνουμε διπλό σούρωμα (αφροσυλλέκτη και σουρωτήρι) σε παγωμένο ποτήρι σαμπάνιας coupe. Διακοσμούμε με μία φέτα από κόκκινο γκρέιπφρουτ.
Μπορείτε να γευτείτε και να δοκιμάσετε το κοκτέιλ στο ξενοδοχείο Kivo Art & Gourmet Hotel, στο μπαρ των εστιατορίων Kivo Creative Greek Cuisine, Kivo Modern Asian Dining στη Σκιάθο, στο Καφέ Κοκτέιλ Μπαρ Puerto στην παραλία του Βόλου, στο Ba.Ca.Re. Ntelis στο Βόλο και στην Άφησσο στα «6 Κλειδιά». Καλή σας απόλαυση!