Κοκτέιλ : Uso Πορτοκάλι

Η πρόταση μας για σήμερα είναι ένα κοκτέιλ ελαφρύ με τις γλυκές νότες του ούζου, το οποίο έχουμε συνδυάσει με αρώματα από πορτοκάλι και μέλι, όπου έρχονται σε ισορροπία, αναμιγνύοντας μαζί τους αλάτι και λάιμ.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

Δοκιμάστε το Uso Πορτοκάλι φτιάχνετε με το γνωστής ποιότητας ούζο Αποστολάκη.
Δοκιμάστε το Uso Πορτοκάλι με το γνωστής ποιότητας ούζο Αποστολάκη.

40ml Ούζο Αποστολάκη
25ml Triple Sec
20ml Σπιτικό σιρόπι από μέλι
2 b.sp. Μαρμελάδα πορτοκαλιού
25ml Φρέσκο χυμό από λάιμ
1 πρέζα Αλάτι
Αλκοόλ ανά μερίδα: 2.20 μονάδες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Χτυπάμε στο σέικερ όλα τα συστατικά μαζί με 5-6 πάγους και σουρώνουμε σε ποτήρι double old fashioned με 5-6 πάγους. Διακοσμούμε με μια αποξηραμένη φέτα πορτοκαλιού.

Μπορείτε να γευτείτε και να δοκιμάσετε το κοκτέιλ στο ξενοδοχείο Kivo Art & Gourmet Hotel, στο μπαρ των εστιατορίων Kivo Creative Greek Cuisine, Kivo Modern Asian Dining στη Σκιάθο, στο Καφέ Κοκτέιλ Μπαρ Puerto στην παραλία του Βόλου, στο Ba.Ca.Re. Ntelis στο Βόλο και στην Άφησσο στα «6 Κλειδιά». Καλή σας απόλαυση!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.