COCKTAIL : Δάμηλο

Μετά την ιδιαίτερη κολοκυθόσουπα, η οποία έχει ελαφρώς πικρή και πικάντικη επίγευση θέλουμε κάτι γλυκό σχετικά, οπότε θα συνδυάσουμε τα αρώματα του παλαιωμένου τσίπουρου με τα δαμάσκηνα και ελαφρούς τόνους από κανέλα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

Το "Δάμηλο" συνδυάζει τα αρώματα του παλαιωμένου τσίπουρου με τα δαμάσκηνα  και ελαφρούς τόνους από κανέλα.
Το “Δάμηλο” συνδυάζει τα αρώματα του παλαιωμένου τσίπουρου με τα δαμάσκηνα και ελαφρούς τόνους από κανέλα.

50ml Μανιφέστο Grego
25ml Λικέρ από δαμάσκηνα
25ml Φρέσκο χυμό από λάιμ
25ml Χυμό από μήλο
20ml Σπιτικό σιρόπι από κανέλα
Αλκοόλ ανά μερίδα: 2.75 μονάδες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βάζουμε σε ένα σέικερ όλα τα συστατικά μαζί με 5-6 πάγους και χτυπάμε, ώστε να αναμιχθούν καλά όλα τα συστατικά. Στη συνέχεια σουρώνουμε σε ένα ποτήρι ουίσκι (όπως στην φωτογραφία), με 5-6 πάγους και διακοσμούμε με φύλλα μολόχας. Καλή σας απόλαυση.
Μπορείτε να γευτείτε και να δοκιμάσετε το κοκτέιλ στο ξενοδοχείο Kivo Art & Gourmet Hotel, στο μπαρ των εστιατορίων Kivo Creative Greek Cuisine, Kivo Modern Asian Dining στη Σκιάθο, στο Καφέ Κοκτέιλ Μπαρ Puerto στην Παραλία του Βόλου και στην Άφησσο στα «6 Κλειδιά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.