COCKTAIL : Μελίνι

Σαλάτα με ψητό ψάρι και σάλτσα ταραμά το σημερινό μας πιάτο και θα επιλέξουμε το Μελίνι. Ενα γλυκό κοκτέιλ με έντονους τόνους εσπεριδοειδών, συνδυασμένο με τσίπουρο.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 

Το "Μελίνι", είναι ένα γλυκό κοκτέιλ με έντονους τόνους εσπεριδοειδών, συνδυασμένο με τσίπουρο.
Το “Μελίνι”, είναι ένα γλυκό κοκτέιλ με έντονους τόνους εσπεριδοειδών, συνδυασμένο με τσίπουρο.

45ml Τσίπουρο Αποστολάκη (χωρίς γλυκάνισο)
5ml Τσίπουρο Αποστολάκη (με γλυκάνισο)
30ml Limoncello
25ml Σπιτικό σιρόπι από καυκαλήθρες (2:1)
25ml Φυσικό χυμό λεμονιού
1bsp Μέλι ανθέων
Αλκοόλ ανά μερίδα: 2,75 μονάδες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Ρίχνουμε όλα τα συστατικά στο σέικερ και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι προκειμένου να διαλυθεί καλά το μέλι, συμπληρώνουμε με 8-9 πάγους και χτυπάμε για να αναμειχθούν καλά τα υλικά μας. Κάνουμε διπλό σούρωμα (αφροσυλλέκτη και σουρωτήρι) σε παγωμένο ποτήρι λικέρ, χωρίς πάγο (όπως στην φωτογραφία).

Μπορείτε να γευτείτε και να δοκιμάσετε το κοκτέιλ στο ξενοδοχείο Kivo Art & Gourmet Hotel, στο μπαρ των εστιατορίων Kivo Creative Greek Cuisine, Kivo Modern Asian Dining στη Σκιάθο, στο Καφέ Κοκτέιλ Μπαρ Puerto στην παραλία του Βόλου, στο Ba.Ca.Re. Ntelis στο Βόλο και στην Άφησσο στα «6 Κλειδιά». Καλή σας απόλαυση!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.