Gin Cin

Τάρτα με σολομό και πράσα, το σημερινό μας πιάτο και η πρότασή μας είναι ένα ξινό με διακριτικά αρώματα κοκτέιλ. Έχουμε σαν βάση το gin αρωματισμένο με γλυκά μπαχαρικά και άγρια κόκκινα φρούτα, συνδυασμένο με αρώματα κανέλας, εσπεριδοειδών και αψιθιάς. Ζητήστε το με το όνομα Gin Cin.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: cocktail gin cin
50ml Gin (αρωματισμένο με γλυκά μπαχαρικά)
30ml Sloe Gin
20ml Σπιτικό σιρόπι κανέλας
25ml Φρέσκο χυμό λεμονιού
2-3 ψεκάσματα από Αψέντι
2 φλούδες από λεμόνι
λίγη ζάχαρη

Αλκοόλ ανά μερίδα: 2.78 μονάδες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ρίχνουμε λίγη ζάχαρη στο σέικερ και τις δύο φλούδες λεμονιού και πατάμε ώστε να αναμειχθούν καλά τα αιθέρια έλαια με τη ζάχαρη και στη συνέχεια ρίχνουμε τα υπόλοιπα συστατικά στο σέικερ μαζί με 5-6 πάγους, χτυπάμε καλά και σουρώνουμε σε ένα ποτήρι highball γεμάτο με ολόκληρο πάγο. Διακοσμούμε με ένα κλωναράκι δεντρολίβανου, το οποίο το καψαλίζουμε ελαφρώς ώστε να βγάλει τα αρώματά του, βάζουμε δύο καλαμάκια και καλή μας απόλαυση.
Μπορείτε να γευτείτε και να δοκιμάσετε το κοκτέιλ στο ξενοδοχείο Kivo Art & Gourmet Hotel, στο μπαρ των εστιατορίων Kivo Creative Greek Cuisine, Kivo Modern Asian Dining στη Σκιάθο, στο Καφέ Κοκτέιλ Μπαρ Puerto στην Παραλία του Βόλου και στην Άφησσο στα «6 Κλειδιά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.