40 χρόνια λειτουργίας του Εργοστασίου της ΕΥΡΗΚΑ στον Βόλο

Και συνεχίζει δυναμικά την παρουσία της ……

Με θετικό πρόσημο και αυξημένες προσδοκίες ξεκίνησε η νέα χρονιά για την βιομηχανία ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., μετά την ολοκλήρωση της νέας επένδυσης ύψους περίπου 1 εκατ. Ευρώ για τον εκσυγχρονισμό της βασικής γραμμής παραγωγής Aerosols, στο εργοστάσιό της στην Α’ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου.
Κόντρα στο ρεύμα της κρίσης η αγαπημένη στο καταναλωτικό κοινό ΕΥΡΗΚΑ, εξελίσσει τα προϊόντα της και σχεδιάζει νέα, με γνώμονα πάντα την παροχή ποιοτικών και φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων καθαρισμού οικιακής φροντίδας.
Το επενδυτικό πρόγραμμα, που ξεκίνησε το 2009, και στο οποίο εντάχθηκε η νέα επένδυση, ήταν αρχικού ύψους περίπου 3 εκατ Ευρώ, και συνολικά με τις υπόλοιπες επενδύσεις μέσα στο 2017 αναμένεται να φτάσει το ποσό των 5 εκατ.Ευρώ.
eyrika 2
Η συγκεκριμένη τελευταία επένδυση Αναμένεται να δημιουργήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην Εταιρεία μέσα από την δυνατότητα διεύρυνσης επαγγελματικών συνεργασιών αφού θα εξυπηρετεί αυξημένο πλέον όγκο παραγωγών aerosols, με χαμηλότερα κοστολόγια, και φιλοδοξεί να αυξήσει την δύναμη του απασχολούμενου εργατοτεχνικού προσωπικού.
Στην έναρξη της λειτουργίας της νέας μηχανής την προηγούμενη εβδομάδα παραβρέθηκε στο Εργοστάσιο ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κ. Νίκος Ξ. Σαρρής.
Η ατμόσφαιρα ήταν ευχάριστη και το μεσημέρι της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το προσωπικό της Εταιρείας.
Στην ομιλία του ο κ. Ν. Ξ. Σαρρής χαρακτήρισε πολύτιμη την συμμετοχή του ανθρώπινου δυναμικού στην αναπτυξιακή πορεία της Εταιρείας λέγοντας « Φαίνεται ότι τα θεμέλια της ΕΥΡΗΚΑ, τα οποία ο αείμνηστος ιδρυτής της, Ξάνθος, φύτεψε σε τούτη την Βολιώτικη γη, ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΕΡΕΑ. Δεν μιλάω για τα Άψυχα, τα κτίρια και τα μηχανήματα Μιλάω για το Ανθρώπινο Υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο αυτό το εργοστάσιο. Η αναζήτηση νέων ευκαιριών, η προσπάθεια να ισχυροποιήσουμε την θέση μας στην αγορά και να παραμείνουμε μάχιμοι σε ένα δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον είναι συνεχής και εντατική. Μαζί μπορούμε».
Με ειδικό αναμνηστικό βραβεύτηκαν οι εργαζόμενοι που εντός του 2016 συμπλήρωσαν 20 έτη υπηρεσίας στο εργοστάσιο , τιμώντας τους για την πολυετή επαγγελματική συνεργασία.
Την επομένη ημέρα ο κ. Ν. Ξ. Σαρρής παραβρέθηκε στην κοπή πίτας του Υποκαταστήματος της εταιρείας στην Αθήνα, ενώ αντίστοιχα έχει προγραμματιστεί στο τέλος του μήνα η εκδήλωση στο Υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης. Στην διάρκεια των εκδηλώσεων κληρώθηκαν σε τριάντα έξι τυχερούς εργαζόμενους, λαχνοί αξίας 3.600€
Το ραντεβού ανανεώθηκε μέσα στην χρονιά με τον προγραμματισμό εκδηλώσεων εορτασμού των 40 χρόνων λειτουργίας της Εταιρείας στον Βόλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.