Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της ΕΨΑ στην «Gulfood»

Πρόκειται για τη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών

«Η ΕΨΑ, η αγαπημένη εταιρία αναψυκτικών από την Αγριά Βόλου, έδωσε δυναμικό παρόν στη Διεθνή Έκθεση Gulfood 2015, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων και ποτών στον κόσμο που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Ντουμπάι», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Το περίπτερο της ΕΨΑ, συγκέντρωσε το έντονο ενδιαφέρον πλήθους κόσμου από το χώρο των τροφίμων και των ποτών, της περιοχής της Μέσης Ανατολής αλλά και από ολόκληρο των κόσμο. Τα καινοτόμα προϊόντα της εταιρίας προσέλκυσαν τους επισκέπτες της έκθεσης: το χαρακτηριστικό γυάλινο μπουκάλι ΕΨΑ με τον ανάγλυφο ρόμβο, αποτέλεσε σημείο αναφοράς για ακόμα μια φορά, ενώ τα λάϊτ αναψυκτικά με γλυκαντικό από το φυτό στέβια και τα πρωτοποριακά λάϊτ drops έκλεψαν τις εντυπώσεις των παρευρισκομένων οι οποίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τις γευστικές δοκιμές. Παρόντες στην Έκθεση Gulfood ήταν στελέχη της ΕΨΑ, οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με εκπροσώπους εταιριών από περισσότερες από 30 χώρες του εξωτερικού, με στόχο την αύξηση της εξαγωγικής δραστηριότητας. Τα πρώτα αποτελέσματα της έκθεσης είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικά, αφού υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της ΕΨΑ και μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται η περαιτέρω ανάπτυξη και επέκταση της εταιρείας στις αγορές του εξωτερικού.

Η Gulfood, η οποία πραγματοποιείται κάθε Φεβρουάριο στο Ντουμπάι, είναι Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, παγκόσμιου βεληνεκούς με περισσότερους από 5.000 εκθέτες από 110 χώρες, 78.000 εμπορικούς επισκέπτες και χιλιάδες καινοτόμα προϊόντα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.