Otro drinks & pleasures

Η γνωστή παρουσιάστρια και DJ Ναταλία Γερμανού διασκέδασε τους θαμώνες του OTRO με τις μουσικές τις επιλογές. Εδώ με τις επιχειρηματίες Δότη, Λίντα και Φύλλη Αδραχτά και τον Παύλο Ζησιμάτο.
Το νέο στέκι της πόλης στην Ερμού με Κουμουνδούρου!

Ένας νέος χώρος διασκέδασης στην καρδιά της πόλης εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου. Ένα νέο καφέ / bar στην Ερμού με Κουμουνδούρου φιλόξενο και ζεστό έτοιμο να γίνει το νέο στέκι.
Το Otro με τη πρώτη του πρωινή καλημέρα μας κέρασε το πρωινό μας καφέ και μας άφησε να περιπλανηθούμε στο χώρο του. Όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν τη χαρά να δοκιμάσουν υπέροχες νοστιμιές σε ένα περιβάλλον εντελώς διαφορετικό από κάθε τι άλλο..! Το Otro drinks & pleasures είναι ένας πολύ φιλόξενος χώρος με εξαιρετική διαρρύθμιση εσωτερικό μπαλκόνι, πίσω αυλή και μια ιδιαίτερη κατασκευή που σε ταξιδεύει στο Μιλάνο.

Εκλεκτός καφές illy, ζεστή σοκολάτα και η μοναδική ποικιλία τσάι καθώς και οι μικρές λιχουδιές ζάλισαν τον ουρανίσκο των επισκεπτών. Νωρίς το μεσημέρι δοκιμάσαμε ποικιλίες κρασιών σε ένα ζεστό περιβάλλον και με άψογη εξυπηρέτηση. Τη γιορτινή εκδήλωση ενίσχυσε η αγαπημένη μας Ναταλία Γερμανού η οποία αργά το βράδυ ανέβασε τη διάθεση στα ύψη με τις μουσικές τις επιλογές! Φωτογραφήθηκε με τον κόσμο και έλαμψε με την παρουσία της! Άφθονα cocktail υπέροχες μουσικές επιλογές σε ένα κλίμα άκρως γιορτινό!

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν επίσης και η ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος και η Ζέτα Μακρή.

Ένας πραγματικά υπέροχος χώρος ήρθε για να αλλάξει και να ταρακουνήσει το κέντρο της πόλης.. άλλωστε όλοι μας έχουμε έστω ένα λόγο για να βρισκόμαστε συνέχεια εκεί. Γιατί πάντα θα θέλουμε το κάτι « OTRO ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.