Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των All-Inclusive Κρουαζιερόπλοιων

Οι διακοπές είναι το είδος χόμπι που απολαμβάνουν οι περισσότεροι. Παρά το ότι οι διακοπές μπορεί να είναι όμορφες , χρήσιμες και σημαντικές, μπορεί να γίνουν δαπανηρές. Αυτό το κόστος συχνά συσχετίζεται με επιπρόσθετα έξοδα όπως τρόφιμα , ποτά και διασκέδαση. Αν σας ενδιαφέρει να κάνετε τις διακοπές σας σε ένα κρουαζιερόπλοιο αλλά ανησυχείτε για το κόστος δεν χρειάζεται να ανησυχείτε απαραίτητα.

Τα All inclusive κρουαζιερόπλοια είναι κρουαζιερόπλοια που σχεδόν όλο το κόστος περιλαμβάνεται στην τιμή του εισιτηρίου. Το κόστος των ποτών, του φαγητού της διασκέδασης συχνά είναι καλυμμένα. Αν αναρωτιέστε αν πρέπει να κάνετε κράτηση σε ένα παραδοσιακό κρουαζιερόπλοιο ή σε ένα all inclusive κρουαζιερόπλοιο δεν είστε μόνοι. Ένας μεγάλος αριθμός ταξιδιωτών αναρωτιέται το ίδιο.

Όσον αφορά τα all-inclusive πλοία , υπάρχει ένας αριθμός πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων. Αν τα πλεονεκτήματα υπερβαίνουν τα μειονεκτήματα, τότε ένα all-inclusive πλοίο ίσως να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα στα all-inclusive πλοία είναι ότι οι περισσότερες από τις ανάγκες σας έχουν προβλεφθεί. Όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως τα περισσότερα πλοία αυτού του είδους συμπεριλαμβάνουν στην τιμή φαγητό, ποτά και διασκέδαση. Αν σας αρέσει να καταναλώνετε αρκετό αλκοόλ η να απολαμβάνεται καταπληκτικό φαγητό θα μπορείτε να το κάνετε δωρεάν. Θα μπορείτε επίσης να έχετε ειδική είσοδο σε θέατρα και κινηματογράφους.

Για πολλούς , το να παρέχονται τα τρόφιμα , τα ποτά , και η ψυχαγωγία δωρεάν ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό . Σε ορισμένες περιπτώσεις , μπορεί να είναι . Ενώ πολλά από τα τρόφιμα και τα ποτά συμπεριλαμβάνονται σε ένα all – inclusive πακέτο , δεν περιλαμβάνονται όλα . Είναι πιθανό να χρειαστεί να πληρώσετε για τα αλκοολούχα ποτά σας . Υπάρχουν μερικά κρουαζιερόπλοια που περιλαμβάνουν τα αλκοολούχα ποτά στο πακέτο και άλλα που δεν το κάνουν.

Όσον αφορά το φαγητό, τα γεύματα στα εστιατόρια μπορεί να παρέχεται δωρεάν , αλλά τα snack σας δεν περιλαμβάνονται . Θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα φέρνοντας τα δικά σας snacks στο πλοίο αν η ακτοπλοϊκή εταιρία ,σας το επιτρέπει

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω , η ψυχαγωγία συχνά περιλαμβάνεται σε ένα πακέτο all-inclusive . Όπως και με τα τρόφιμα και τα ποτά , η ψυχαγωγία είναι συχνά περιορισμένη . Είναι πιθανό να κερδίσετε δωρεάν είσοδο σε ένα χορό ή αγώνα , αλλά δεν θα είστε σε θέση να παίξετε δωρεάν . Θα πρέπει να έχετε τα δικά σας χρήματα , αν σας ενδιαφέρει να παίξετε τυχερά παιχνίδια στο καζίνο του πλοίου .

Το κόστος μίας all-inclusive κρουαζιέρας ίσως φαίνεται υψηλό, αλλά είναι συχνά ο τρόπος να καλύψετε τα έξοδα της κρουαζιέρας. Για να αποφασίσετε αν θα εξοικονομήσετε χρήματα με αυτό τον τρόπο θα πρέπει να υπολογίσετε τα έξοδα για τροφή ποτά και διασκέδαση σε μία παραδοσιακή κρουαζιέρα.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των all –inclusive κρουαζιέρων είναι σημαντικά. Εξετάζοντάς τα και συγκρίνοντάς τα με τις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας, θα μπορείτε εύκολα να αποφασίσετε ποιο πακέτο κρουαζιέρας είναι το κατάλληλο για εσάς.

Περισσότερες πληροφορίες: Οικονομικές κρουαζιέρες letscruise

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.