Ανακαλούνται 436 αυτοκίνητα VW στην Ελλάδα

Στην ανάκληση αυτοκινήτων VW προχωρά η εταιρεία KOSMOCAR A.E., Γενικός Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας.

Η συγκεκριμένη ενέργεια ανάκλησης αφορά 436 Volkswagen Up, Polo, Tiguan, Golf, Jetta, Sportvan, Passat CC και E-Golf που κατασκευάστηκαν από τον Σεπτέμβριο του 2015 έως τον Απρίλιο του 2016.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, στα εμπλεκόμενα οχήματα με χειροκίνητη παιδική ασφάλεια, υπάρχει το ενδεχόμενο η ενεργοποιημένη παιδική ασφάλεια να απενεργοποιηθεί χωρίς αυτό να γίνει αντιληπτό, ιδιαίτερα σε έντονα τραντάγματα, με αποτέλεσμα η πόρτα να μπορεί να ανοίξει από μέσα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι κάτοχοι των προς ανάκληση αυτοκινήτων θα ενημερωθούν γραπτώς ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους συνεργάτες Service Volkswagen της εταιρείας KOSMOCAR A.E. για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Volkswagen στο τηλέφωνο 210 9981100 από 09.00 -18.00 καθημερινά ή στο email: [email protected].

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.