Η ΙΚΕΑ φέρνει τις γιορτές στο σπίτι μας με νέα Χριστουγεννιάτικα προϊόντα!

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, και αυτά τα Χριστούγεννα μάς προσφέρει ιδέες και λύσεις για να δημιουργήσουμε γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι μας και να απολαύσουμε όλες εκείνες τις στιγμές που θα ζήσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Με καπέλα φωτιστικών σε σχήμα αστεριού, γιρλάντες, διακοσμητικά για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, μαξιλάρια σε σχέδια εμπνευσμένα από τη σουηδική παράδοση, όλα από τις νέες χριστουγεννιάτικες προτάσεις της ΙΚΕΑ, αλλά και με την προσωπική μας πινελιά, μπορούμε να μετατρέψουμε το σπίτι μας σε ένα ζεστό «καταφύγιο», για να περάσουμε ευχάριστα αυτή την αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων!

Χριστούγεννα είναι όλες εκείνες οι αφορμές που δημιουργούμε για οικογενειακές ή φιλικές συγκεντρώσεις στο σπίτι και η ΙΚΕΑ έχει προβλέψει για την προετοιμασία των εορταστικών δείπνων που θα οργανώσουμε. Με μαγειρικά σκεύη, σε σουηδικά φολκλόρ σχέδια, όπως φόρμες για γλυκά, είδη σερβιρίσματος με χριστουγεννιάτικες λεπτομέρειες και ποτήρια για σαμπάνια, μπορούμε να έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε για να υποδεχτούμε τους καλεσμένους μας.

Από τις νέες σειρές της ΙΚΕΑ για τα Χριστούγεννα δε θα μπορούσαν να λείπουν βέβαια και οι συσκευασίες δώρων, που μπορούν να γίνουν και πιο προσωποποιημένες, αφού κάποια κουτιά είναι από μαυροπίνακα, για να γράφουμε σε αυτά τις ευχές μας για το νέο έτος, αλλά και τα χαρτιά περιτυλίγματος, για να ετοιμάσουμε τα δώρα που θα προσφέρουμε στους ανθρώπους που αγαπάμε. Στην ΙΚΕΑ υπάρχουν αμέτρητες ιδέες για δώρα που με το κατάλληλο περιτύλιγμα μπορούν να δώσουν μεγάλη χαρά σε όλους!

Η εορταστική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει και η ΙΚΕΑ καλεί όλους μας να είμαστε ο εαυτός μας και να ευχαριστηθούμε αυτή τη μαγική γιορτή του χρόνου!

Γνωρίστε όλα τα νέα Χριστουγεννιάτικα προϊόντα της ΙΚΕΑ στο www.IKEA.gr

ΙΚΕΑ2

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.