Nέες κερδοφόρες επιλογές από το «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ»

Νέες κερδοφόρες επιλογές προσφέρει ο ΟΠΑΠ ΟΠΑΠ στους παίκτες του «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ», δίνοντάς τους τη δυνατότητα να πολλαπλασιάσουν τα κέρδη τους από 5% έως και 100% ποντάροντας σε πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Αναλυτικά από σήμερα, οι παίκτες του ΟΠΑΠ αξιοποιώντας τη δυνατότητα του Mega Booster, μπορούν να ποντάρουν σε τουλάχιστον τρεις αγώνες πριν από την έναρξη τους (pregame) από τα πέντε κορυφαία ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα – Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, και Ligue 1 – αυξάνοντας τα ποσοστά των κερδών τους.
Συγκεκριμένα, οι τριάδες δίνουν επιπλέον κέρδη 5%, οι 4άδες 10%, οι 5άδες 15%, οι 6άδες 20%, οι 7άδες 25%, οι 8άδες 30%, οι 9άδες 40%, οι 10άδες 50%, οι 11άδες 60%, οι 12άδες 70%, οι 13άδες 80%, οι 14άδες +90% και οι 15άδες και άνω 100%.
Η συμμετοχή στo Mega Booster γίνεται αυτόματα και χωρίς καμία ειδική ενέργεια από τον παίκτη. Για να έχετε τα οφέλη, το μόνο που απαιτείται είναι συνολική απόδοση ανά στήλη μεγαλύτερη ή ίση από 4,00, ποντάροντας σε τρείς τουλάχιστον αγώνες από τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Μάλιστα, τα ποσοστά αύξησης των πιθανών κερδών εφαρμόζονται στα μικτά κέρδη κάθε στήλης. Για παράδειγμα: στοιχηματίζει κάποιος 10 ευρώ σε μία 4άδα με συνολική απόδοση 5. Το αρχικό ποσό που κερδίζει είναι 50 ευρώ. Σε αυτό προστίθεται και το όφελος από το Mega Booster (με το bonus του 10% για την τετράδα ) αυξάνεται κατά 5 ευρώ, στα 55.
Το ποσό που αναγράφεται στην απόδειξη κατάθεσης του δελτίου περιλαμβάνει το επιπλέον κέρδος από την ενέργεια Mega Booster και πληρώνεται άμεσα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.