Έχουμε το δικαίωμα της κριτικής

Πρώτη φορά σε αυτή την πόλη κρύβονται οι εκλεγμένοι της και δεν θέλουν να δώσουν απαντήσεις σε δημοσιογράφους γιατί τους ασκούν κριτική.
Είναι πρωτότυπη η στάση τους. Ένας δήμαρχος, γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να έχει την παρρησία, αν αδίκως κατηγορείται από ένα Μέσο ενημέρωσης να βγει και να αντιπαρατεθεί, ώστε να πείσει τους συμπολίτες μας για το δίκαιο του.
Είναι πρωτάκουστο ο κ. Μπέος να έχει δεχθεί τόσες κατηγορίες και να κρύβεται, απευθυνόμενος στους κατηγόρους του με εκφράσεις που δεν απαντούν σε όσα τον κατηγορούν. Ο κ. Μπέος δεν έχει καν το σθένος να τους απευθυνθεί με το όνομα τους. Ίσως αυτό να συμβαίνει γιατί γνωρίζει ότι θα πάρει τις απαντήσεις και αυτές θα έχουν ουσία και αλήθεια.
Ο αντιδήμαρχος, κ. Σταυρίδης, καλέστηκε να μιλήσει το Ράδιο Ένα 102,5 και να ενημερώσει για την κατασκευή εσοχών που ξεκίνησαν στην Δημητριάδος και Ιάσονος και αρνήθηκε γιατί όπως είπε «του γίνεται κριτική»,.
Τόνισε όμως ότι έχει όλες τις άδειες για να κατασκευάσει το έργο. Προς απάντησή του, η απόφαση της αστυνομίας για την αλήθεια των λεγομένων μας,

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.