Αγανακτισμένοι πολίτες…

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι του Αγίου Λαυρεντίου. Εδώ και δυο μήνες όπως καταγγέλλουν το χωριό είναι αποκλεισμένο στα δυο, με τους αρμόδιους φορείς να τους κοροϊδεύουν.

Για να θυμούνται οι παλιοί, και να μαθαίνουν οι νεότεροι, μπάζα κατοικίας που έχει καταρρεύσει, έχουν προκαλέσει τον αποκλεισμό του κεντρικού καλντεριμιού, ενώ οι εργασίες καθαρισμού που υποτίθεται θα ξεκινούσαν…από Δευτέρα, δεν έγιναν ποτέ. Η δημοτική αρχή και ο Αχιλλέας Μπέος που είχε επισκεφτεί την περιοχή είχε δεσμευτεί ότι θα προχωρήσει σε αποκατάσταση καταλογίζοντας το ποσό στον ιδιοκτήτη.

Κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει, αφού όπως κατήγγειλε, μιλώντας στο Ράδιο Ένα 102,5, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αγίου Λαυρεντίου, κ. Αγαπητός, η κατάσταση είναι απελπιστική. Οι επαγγελματίες αντιμετωπίζουν πρόβλημα, αφού ούτε οι προμήθειες μπορούν να γίνουν, ενώ οι ίδιοι μεταφέρουν τα προϊόντα τους με μουλάρια γύρω από την πλατεία. Μέχρι και οι κηδείες γίνονται αλλού, αφού η πρόσβαση είναι αδύνατη. Φορείο, αν χρειαστεί, δεν θα μπορέσει να περάσει από πουθενά. Σύμφωνα με τον κ. Αγαπητό, δυστυχώς οι κάτοικοι δεν βλέπουν να γίνεται κάτι άμεσα…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.