Αποτελεσματικός ο Δήμαρχος!

Πριν από λίγες ημέρες, ο συνάδελφος Γιώργος Κουμιώτης, φώναζε από το ραδιόφωνο του και τον «Άστρα», ώστε ο δήμαρχος να βάλει πλαστικό τάπητα στις διαβάσεις των σιδηροδρομικών γραμμών.
Ο Δήμαρχος, απάντησε ότι σε μια εβδομάδα έρχονται από την Ιταλία και θα τοποθετηθούν, ώστε να λυθεί το θέμα που ταλαιπωρεί χρόνια τους οδηγούς. Για να δούμε και την αλήθεια τώρα. Επί δημαρχίας Σκοτινιώτη, το δημοτικό συμβούλιο είχε πάρει απόφαση για την προμήθεια των πλαστικών ταπήτων και έχει βγει και ανάδοχος του έργου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, η εκτέλεση του έργου δεν υλοποιήθηκε έως τώρα διότι ο ΟΣΕ το ζήτησε, λόγω του ότι γίνονται έργα ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής Βόλου- Λάρισας, ώστε να γίνουν οι υποδομές για την ηλεκτροκίνηση.
Σύμφωνα με τον ΟΣΕ, το έργο τελειώνει σε λίγες ημέρες και σε συνεργασία με τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου θα δοθούν οι διαστάσεις των ταπήτων ώστε να παραγγελθούν, μιας και οι πιστώσεις είναι έτοιμες να δοθούν από το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, η δημοπρασία του έργου έχει γίνει από την προηγούμενη αρχή, ο εργολάβος είναι πανέτοιμος, οπότε ο Δήμαρχος μπορεί να επιχειρεί για τα έργο, όπως και οι βουλευτές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι δικό του. Αναμένουμε στις μελλοντικές του δηλώσεις να πει ότι τα «κοπρόσκυλα» το έκαναν…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.