Επενδυτές ενδιαφέρονται για το λιμάνι

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου κ. Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος.

Με αφορμή τις εκδηλώσεις που ξεκινούν σήμερα στο Βόλο για τη Ναυτική Εβδομάδα 2016, παρουσία της ηγεσίας του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, της ηγεσίας και της μπάντας του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, που διοργανώνει η Μαγνήτων Κιβωτός με τη συνεργασία πολλών τοπικών φορέων, στο Ράδιο Ένα 102,5, φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος, ο οποίος και ανέφερε πως θα έχει και μια πιο στενή συνεργασία με τον Υπουργό για θέματα του λιμανιού Βόλου.
«Θα έχουμε μια συζήτηση για να δούμε από κοινού τα θέματα που έχουμε και να μας πει και ο Υπουργός την δική του θέση μετά και την ολοκλήρωση των διαδικασιών με τους θεσμούς. Να μας πει ποια πράγματα πρέπει να δούμε και με ποια ματιά πλέον. Δεν περιμένουμε κάτι περισσότερο, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή δεν έχω κάποιο δεδομένο» ανέφερε.
Ο κ. Σταυριδόπουλος είχε επαφή και με τον Υφυπουργό, κ. Χαρίτση, συζητώντας σε ένα πολύ γενικό επίπεδο ορισμένα θέματα, τα οποία θα εξειδικευθούν περισσότερο στις επόμενες ημέρες . «Πρόκειται να έχουμε κάποιες επαφές με επενδυτές που ενδιαφέρονται για το Βόλο και για το λιμάνι . Οι επενδυτές ενδιαφέρονται για αρκετά θέματα, σε υψηλό ενδιαφέρον είναι το τέρμιναλ, όπως και το θέμα της κρουαζιέρας και της μαρίνας. Υπάρχουν αρκετά χρηματοδοτικά εργαλεία που «ανοίγουν» πλέον και πιστεύουμε ότι μέσα σε κάποιο από αυτά τα εργαλεία και με συγκεκριμένες προοπτικές και ολοκληρωμένες προτάσεις μπορούμε να βοηθήσουμε την περαιτέρω ανάπτυξη του λιμανιού» είπε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.