Ζητούν επιστροφή των κάδων

Την επιστροφή των κάδων στις οδούς Δημητριάδος και Ιωλκού ζητούν κάτοικοι της περιοχής, που έφτιαξαν και ομάδα στο Facebook, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να ευαισθητοποιήσουν τόσο τη δημοτική αρχή, όσο και άλλους συμπολίτες τους, γιατί όπως τονίζουν «το πρόγραμμα συγκομιδής απορριμμάτων “ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ” του νεοεκλεγούς Δημάρχου Βόλου έχει ΑΠΟΤΥΧΕΙ!

Απέτυχε παταγωδώς διότι έγινε χωρίς σοβαρό σχεδιασμό και με γνώμονα το τι σκέφτονταν 2-3 άτομα του περιβάλλοντος του κου Δημάρχου, χωρίς να ρωτηθούν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι (δηλαδή εμείς οι κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής).
Σκουπίδια συσσωρεύονται καθημερινά στην Δημητριάδος και στην Ιωλκού δημιουργώντας αισθητικά και πρακτικά προβλήματα στην καθημερινότητά μας.

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διασώσει το γόητρό του, ο Δήμαρχος προχωράει σε “μέτρα εκδίκησης” έναντι των ίδιων των Δημοτών του και αντί να ανακαλέσει την λανθασμένη απόφασή του, μας ποινικοποιεί μέσω προστίμων των οποίων μπορούν να εκδίδουν τα αρμόδια άτομα του Δήμου δηλαδή … οι υπάλληλοι καθαριότητας…!

Μια μόνο είναι η λύση και αυτή είναι η επιστροφή των κάδων απορριμμάτων στους κεντρικούς δρόμους του Βόλου, όπως προτάσσει η λογική!

Ας ενωθούμε όλοι οι ενδιαφερόμενοι και μη, ως ευσυνείδητοι δημότες Βόλου και ας συντονίσουμε μέσω αυτής της σελίδας τις κινήσεις και αντιδράσεις μας ώστε να φέρουμε αποτελέσματα και γρήγορα!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.