Να μην πάει η ευκαιρία χαμένη

Και ενώ οι εξελίξεις και οι συζητήσεις της Ελλάδας με τους θεσμούς είναι στα φόρτε τους, ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Μεικόπουλος, παίρνει θέση. Όπως γράφει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, «Έντιμος συμβιβασμός με την φλόγα αναμμένη ή ρήξη και γίνεται το σενάριο της αριστερής παρένθεσης πραγματικότητα.

Νομίζω ότι θα είμαστε ασυγχώρητοι από την ίδια την κοινωνία εάν αφήσουμε την ευκαιρία που μας έδωσε ο κόσμος να πάει χαμένη. Άμεση λοιπόν συμφωνία με κατοχύρωση όσων μέχρι τώρα έχουμε κερδίσει και δεν είναι λίγα. Άρση της ασφυξίας για την ελληνική οικονομία. Άμεσες μεταρρυθμίσεις που θα ενισχύουν το αίσθημα δικαίου μέσα στην κοινωνία.

Υπάρχουν πεδία ολόκληρα παρεμβάσεων χωρίς δημοσιονομικό κόστος, που μπορούν να παράξουν μετρήσιμα θετικά αποτελέσματα για την δύσκολη καθημερινότητα του πολίτη. Βαθύ χτύπημα στην κακοδιοίκηση, στην φοροδιαφυγή, στην γραφειοκρατία του δημοσίου, ξήλωμα του κομματικού κράτους, εξορθολογισμός της δημόσιας διοίκησης, ομπρέλα προστασίας των αδύναμων με επίσπευση των διαδικασιών παροχής καθολικής και δωρεάν υγειονομικής φροντίδας σε πρώτη φάση, στήριξη με όλα τα μέσα της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.. Ολόκληρα πεδία που η άμεση αντιμετώπιση αυτών, θα δείχνει ολοκάθαρα το ηθικό πλεονέκτημα αυτής της κυβέρνησης! Και το έχουμε! Ο κόσμος κάνει υπομονή και θέλει να εκφραστεί ο ΣΥΡΙΖΑ του 36%. Ο κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ. Η ελληνική κυβέρνηση που με τις ενέργειες της εκφράζει μετεκλογικά την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, αφού έδειξε ότι υπάρχει και άλλος δρόμος!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.