“Πεθαίνω” για σένα…και ας είμαι (πολιτική) απάτη!

Παραφράζοντας κανείς το γνωστό τραγούδι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα θα μπορούσε να τραγουδήσει ο δήμαρχος Βόλου “πεθαίνω για σένα (βολιώτικε λαέ) και ας είμαι (πολιτική) απάτη…Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο Αχιλλέας Μπέος χρησιμοποιεί τον θεσμικό του ρόλο ως δημάρχου Βόλου για να προβάλλει τις απόψεις του και να διεκδικεί ευνοϊκότερη μεταχείριση για το δικό του προσωπικό πρόβλημα, όπως χαρακτηρίζει τις δικαστικές περιπέτειες και τις κατηγορίες για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης που αντιμετωπίζει.

Το καταδεικνύει η καθημερινή του δραστηριότητα τον τελευταίο καιρό. Μόνιμη παρουσία στους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς δέκτες να συζητάει για το ποδόσφαιρο και μόνο, αν θα γίνει μια ομάδα, το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου, διαμάχη με τον Ανδρέα Πάτση, επιστολή προς τους οργανωμένους, επιστολή προς τον Άρειο Πάγο για άδικη μεταχείρισή του από τη δικαιοσύνη συγκρίνοντας με άλλη υπόθεση. Παράσταση στα δικαστήρια της Αθήνας στην εκδίκαση υπόθεσης της ΕΠΣΘ κατά της ΕΠΟ κλπ κλπ.

Έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ότι θέλει ως Αχιλλέας Μπέος, ως δήμαρχος Βόλου όμως έχει λάβει εντολή από την πλειοψηφία των βολιωτών να λύσει τα προβλήματά τους και όπως φαίνεται ως τώρα μόνο αυτό δεν έχει στο μυαλό του. Όσοι τον ψήφισαν και μαζί και όλοι οι υπόλοιποι πολίτες του Βόλου θα λάβουμε ένα καλό μάθημα, σκληρό μεν, αλλά καλό για το μέλλον.

Δείτε στο 4ο λεπτό του βίντεο με πόσο ενθουσιασμό δηλώνει πως θα πεθάνει για τους Βολιώτες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.