Συγκινημένος και ευγνώμων ο Αλέξης

Ιδιαίτερα συγκινημένος για την μεγάλη αγάπη που εισέπραξε και τους σταυρούς που του δόθηκαν από τους συμπολίτες του, κατατάσσοντας τον πρώτο βουλευτή στη Μαγνησία με 21.330 ψήφους, εμφανίστηκε ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Μεικόπουλος.

Σε μια λιτή ανακοίνωση, απευθύνεται στην οικογένεια, τους φίλους, τους συνεργάτες και όλους όσους τον στήριξαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας αναφέροντας «Καλημέρα σε όλες και όλους…νοιώθω αμήχανα γιατί έχω εισπράξει μέχρι και αυτη την ώρα που πληκτρολογώ, πολύ αγάπη και στήριξη..δώσαμε έναν τεράστιο, όμορφο και τίμιο αγώνα. Δικαιωθήκαμε στο τέλος, αλλά πιστεύω ότι η μεγαλύτερη δικαίωση, είναι η ικανοποίηση των προσδοκιών του κόσμου! και είναι μεγάλες! Δίπλα λοιπόν στους ανθρώπους και στα προβλήματα, να αποκαταστήσουμε τη σχέση της πολιτικής με την κοινωνία, με αξιοκρατία, ισονομία και δικαιοσύνη! Νοιώθω την μεγάλη ανάγκη να ευχαριστήσω προσωπικά όλο τον κόσμο που με στήριξε για άλλη μια φορά και με τίμησε στέλνοντάς με ξανά να τον εκπροσωπήσω στη Βουλή…ευχαριστώ τους ανθρώπους της Νέας Ιωνίας, του Βόλου, του Αλμυρού, του Ριζόμυλου, του Στεφανοβικείου, τη νεολαία και τους κατοίκους του Κεραμιδίου, του Βελεστίνου, της Αγριάς, τους κατοίκους των Σποράδων και όλων των άλλων περιοχών του Νομού Μαγνησίας που με τον πιο συγκινητικό τρόπο έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα αλλαγής!

Η πολύπαθη Μαγνησία, με πρωτιά στην ανεργία πανελλαδικά εκφράστηκε με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο..ευχαριστώ όλους τους συνυποψήφιούς μου αλλά και τους συντρόφους μου για τον τίμιο αγώνα που δώσαμε πλαϊ πλαϊ…θέλουμε να μην απογοητεύσουμε, να μην προδώσουμε..να δικαιώσουμε τις ελπίδες του κόσμου..Θέλω προσωπικά να συνεχίσω να σας κοιτάω όλους και όλες στα μάτια…Τέλος ενα μεγάλο ευχαριστώ στον πατέρα μου Μιχάλη, στην μητέρα μου την Ειρήνη, στον αδερφό μου Ορέστη, τους συνεργάτες μου, στους θείους και τις θείες μου, στα ξαδέρφια μου για την αμέριστη συμπαράστασή τους..χωρίς αυτούς και όλους εσάς δεν θα ήμουν τπτ…ελπίζω να φανώ αντάξιος του ονόματος του παππού μου, το Αλεκάκι…»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.