Συζητούν τη μετά-Μπέο εποχή

Δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας

Δεν έχω καμία πληροφορία από τις δικαστικές αρχές για το περίφημο βούλευμα, το οποίο πρέπει να εκδοθεί για το εάν θα παραπέμπει τον Δήμαρχο Βόλου σε δίκη ή όχι.

Ο Δήμαρχος, αν παραπεμφθεί σε δίκη, αυτομάτως χάνει τη θέση του, έως ότου γίνει η δίκη του και εκδοθεί απόφαση και αυτό σύμφωνα με τους ρυθμούς της δικαιοσύνης θα καθυστερήσει έως και πέντε χρόνια.
Ο Δήμαρχος Βόλου όμως μπορεί και να αθωωθεί, διότι όπως υποστηρίζει δεν υπάρχει καμία υπαρκτή κατηγορία.

Πάντως, παρότι πέρασαν πάρα 70 και κάτι ημέρες αφότου ανέλαβε το τιμόνι του δήμου, οι πληροφορίες που έρχονται από το στρατόπεδο Μπέου, είναι αποκαλυπτικές των προθέσεων ορισμένων συμβούλων που θέλουν να καθίσουν στην δημαρχιακή καρέκλα.

Ο κ. Μπέος, θέλει να προλάβει γεγονότα και είναι σίγουρο ότι θα παίξει το σύστημα του «μπροστινού», δεδομένου ότι πιστεύει πως ελέγχει την πλειοψηφία των συμβούλων, οπότε θα βγάλει δήμαρχο, αυτόν που θα μπορεί να ελέγχει.

Τα ονόματα όσων κινούνται και θεωρούνται φίλοι του κ. Μπέου τα γνωρίζουμε, αλλά υπάρχουν μια- δυο περιπτώσεις που δεν ελέγχονται και ήδη προσπαθούν να δημιουργήσουν ομάδα, η οποία την κατάλληλη στιγμή θα συμφωνήσει να ψηφίσει άνθρωπο εκτός της ομάδας Μπέου, με άλλη πολιτική κουλτούρα, ήθος και ύφος εξουσίας.
Γνωστές βέβαια είναι στο περιβάλλον Μπέου οι επιθυμίες του κ. Μπατζιάκα, ο οποίος έχει χρισθεί και Δημαρχεύων, όταν απουσιάζει από το Βόλο ο κ. Μπέος, και τον Γ. Μουλά, αλλά ο Δήμαρχος δεν γνωρίζει τι σκέπτονται άλλοι σύμβουλοι του.

Γ. ΚΑΡΕΚΛΙΔΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.