Τον έκανε πάλι το σαματά του…

Βρε δεν πάει να φιλοξενεί κόσμο ο Βόλος, βρε δεν πάει να έχει χιλιάδες επισκέπτες το κλειστό της Νέας Ιωνίας που σπεύδουν να δουν την εθνική ομάδα, ο δήμαρχος δεν ξεχνά ποτέ τον εκρηκτικό του εαυτό και τον κουβαλά μαζί του ακόμη και σε Πανευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του χθες, όταν συνομιλώντας με τους Αγοραστό και Κολυνδρίνη, σχολιαστής τοπικού, αθλητικού ραδιοφώνου, περνώντας από δίπλα τους, καλησπέρισε τους δυο πολιτικούς, παρουσία αστυνομικών, για να λάβει την επίθεση από τον δήμαρχο.

Όπως καταγγέλλει μάλιστα ο ίδιος, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο δήμαρχος « αποκάλεσε τον κόσμο της ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ”γύφτους” (5-6 φορές)…..και ευτυχώς ακούσανε και είδαν το συμβάν μερικές εκατοντάδες πολίτες του Βόλου γιατί είναι ικανός να πει ότι ψεύδομαι!» αναφέρει, λέγοντας μάλιστα πως είναι η δεύτερη φορά που δέχεται φραστική επίθεση Μπέου σε διάστημα τριών μηνών.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, φραστική επίθεση στον συγκεκριμένο σχολιαστή υπήρξε και από δημοτικούς συμβούλους του κ. Μπέου, ενώ το συμβάν καταγγέλθηκε στην αστυνομία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.