Όλοι μαζί για τον Βόλο

Μπορεί ο δήμαρχος να μην πίστεψε ποτέ στην ιδέα του να γίνει ο Βόλος Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, αλλά το ευτύχημα είναι ότι άφησε τους ανθρώπους που πίστευαν σε αυτή τη μεγάλη πρόκληση, να δουλέψουν και να διεκδικήσουν τον τίτλο.
Χθες, παραδώσαμε τον φάκελο στην αρμόδια επιτροπή και τώρα χρειάζεται ένας μεγάλος αγώνας που πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί, για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος του 2021.
Μπράβο στην αντιδήμαρχο κ. Μποντού – Τοκαλή, στην Μαρίτα Παπαρίζου και όλους τους συνεργάτες τους, διότι κατάφεραν να ενώσουν την πόλη σ’ ένα στόχο διεκδίκησης που έχει 11.300 χέρια εθελοντών ενωμένα. Μπράβο για τον φάκελο που παρέδωσαν γιατί απ’ όσα είπαν χθες το μεσημέρι στο Ράδιο Ένα 102,5 οι κυρίες Μποντού και Παπαρίζου, πραγματικά ενθουσίασαν. Η σύνδεση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, με το φλογερό κήρυκα της ελευθερίας και δημοκρατίας, Ρήγα Φεραίο, που έδωσε το έναυσμα της Επανάστασης των Ελλήνων 1821, ασφαλώς δυναμώνει τα «όπλα» μας απέναντι στις πόλεις της Πελοποννήσου που θα γιορτάσουν τα 200 χρόνια από την επανάσταση του Γένους (1821-2021) και θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Το άλλο, μεγάλο όπλο μας είναι η Αργώ, σ’ ένα ταξίδι, που αυτή τη φορά θα ενώσει το Βόλο με τη Δυτική Ευρώπη, ως την Βαρκελώνη.
Μπράβο σε όσους εργάστηκαν και όλοι μαζί οι Βολιώτες, ενωμένοι να εργαστούμε για την επίτευξη του νέου μεγάλου στόχου μας, για να γίνουμε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021. Ας ελπίσουμε τότε να είναι καλύτερες οι προοπτικές για το Βόλο και την Ελλάδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.