Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας από τον γνωστό θεσμό “Χρυσοί Σκούφοι” απέσπασε για το 2016 το εστιατόριο «Elia’s» στις Κουκουναριές της Σκιάθου, με επικεφαλής τον σεφ Νικόλαο Σταυρακάκη. Με αφορμή την βράβευσή του το «Elia’s» γιορτάζει και υποδέχεται τους φίλους της καλής κουζίνας κάθε Τρίτη και Τετάρτη του Μαΐου με ένα μενού degustation.
To «Elia’s» με επικεφαλής τον Νίκο Σταυρακάκη βάζει τη Σκιάθο στο γαστρονομικό χάρτη της Ελλάδας. Με άριστες περγαμηνές χάρη στο πέρασμά του από μεγάλα ευρωπαϊκά εστιατόρια, ο Σταυρακάκης εκμεταλλεύεται την εμπειρία και τη δημιουργικότητά του και δίνει πιάτα με ξεκάθαρο ελληνικό πρόσημο που χαρακτηρίζονται από γευστικό βάθος και ισορροπία.
Menu
-Amuse bouche
-Σούπα «Κρητικό σφουγγάτο»
-Surf & turf, γλυκάδια και ανεμώνες τηγανητά με ταρτάρ ντομάτας και κονσομέ τζατζικιού.
-Ψάρι ημέρας στη σχάρα με ρεβυθάδα, Eλληνική μαύρη τρούφα και χόρτα εποχής στο ζουμί τους.
-Πάπια με αρώματα από σουτζουκάκια με τηγανητή πατάτα σε ελαιόλαδο και παγωτό φέτας.
-Μπακλαβάς σε υφές.
Τιμή ανά άτομο 32,00
* Στην τιμή περιλαμβάνονται έξι ποτήρια κρασί: Aκακίες Sparkling Κυρ-Γιάννη ροζέ (Ξινόμαυρο), Κτήμα Αβαντίς Sauvignon Blanc, Αμπέλου Ιδέα Κτήμα Μπαραφάκα (Αγιωργίτικο), Ασύρτικο Γαβαλά, Μαυροκουντούρα Κτήμα Αβαντίς, Μελίτης Κτήμα Αβαντίς.
Όλες οι κρατήσεις γίνονται τηλεφωνικά στο 24270-49301