Χάρισε μια όμορφη βραδιά στον Αλμυρό ο Β. Λέκκας

«Μία ξεχωριστή βραδιά μας χάρισε ο Βασίλης Λέκκας συνοδευόμενος από την ορχήστρα του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Αλμυρού “ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ” , το Σάββατο βράδυ , 28/02/2017 στην “ΑΠΟΘΗΚΗ ΑΛΑΤΟΣΤΡΑΤΑΣ” στον Αλμυρό», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Όπως τονίζεται, «σπάνια εκφραστικότητα και με πολύ κέφι μας οδήγησε σε ένα μουσικό ταξίδι που θα το θυμούνται για καιρό όσοι παρευρέθηκαν και απόλαυσαν τις ερμηνείες του. Την αξία του Βασίλη Λέκκα στα τόσα χρόνια παρουσίας του στο καλλιτεχνικό στερέωμα και από τις συνεργασίες του με τους μεγαλύτερους συνθέτες του τόπου την γνωρίζαμε όλοι. Ο άνθρωπος Βασίλης Λέκκας όμως μας εντυπωσίασε εξίσου. Απλός , χαρωπός, γελαστός καταδεχτικός και γνήσιος.

Σε ευχαριστούμε φίλε Βασίλη που μας εμπιστεύτηκες τα τραγούδια σου και για την ευκαιρία που μας έδωσες να ζήσουμε μαζί σου στην σκηνή αυτή την συγκλονιστική εμπειρία.

Το μουσικό σύνολο του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Αλμυρού “ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ” αποτελούσαν : Σταμούλης Γιώργος – (μπουζούκι-Μαέστρος) , Μαυρογένης Παναγιώτης – (μπουζούκι) , Μακρής Κωνσταντίνος – (μπουζούκι), Μπούτλας Χρήστος – (μπουζούκι – φωνή) , Patrizia Pirras – (μπουζούκι- φωνή), Μαυρίκης Στάθης-(μπουζούκι),Ιωάννα Πάγκαλου – (κιθάρα-φωνή), Τάσος Χαλκιάς – (κιθάρα), Παπαθανασίου Κώστας (κιθάρα), Φωτεινή Καραγεωργοπούλου (Πιάνο),Παπαδόπουλος Ηρακλής (Ακορντεόν), Μιχαλακόπουλος Παναγιώτης (κρουστά) , Καραδήμας Δημήτριος (φωνή),Τοπαλίδη Μαρία (φωνή), Δήμητρα Θεοδώρου (φωνή).

Συνεχίζουμε την καλή και σοβαρή δουλειά στον Σύλλογο και περιμένουμε όποιον -α , αγαπάει την μουσική και του αρέσει αυτό που κάνουμε και προσφέρουμε, να έρθει στο Σύλλογο μας , η πόρτα μας είναι ανοικτή σε όλους -ες.

Ετοιμάζουμε επίσης κάτι ακόμα ξεχωριστό για το επόμενο διάστημα και θα το ανακοινώσουμε σύντομα !! Σας ευχαριστούμε».

lekkas rempetiko 2

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.