Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Αρχοντικό Ζαφειρίου

Με ευφάνταστες χειροποίητες δημιουργίες

Οι γιορτινές ημέρες έρχονται και το πνεύμα των Χριστουγέννων απλώνεται πάνω από την πόλη μας και το Κέντρο Πολιτισμού και Κοινωνικής Παρέμβασης «Ιωλκός» δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει σε αυτή την γιορτινή ατμόσφαιρα. Μια βόλτα σε κάποιο χριστουγεννιάτικο bazaar θα μας φέρει αντιμέτωπους με χρώματα, μουσικές, χαμόγελα και χιλιάδες δωράκια, που θα μας φτιάξουν την διάθεση.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «έτσι λοιπόν, για ακόμη μια χρονιά σας προσκαλεί στο Αρχοντικό Ζαφειρίου, στις 11 Δεκεμβρίου 2016 για να περάσετε μια όμορφη Κυριακή διαλέγοντας ευφάνταστες δημιουργίες όπως ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα κεντήματα διακοσμητικά αντικείμενα, μικροδωράκια και στολίδια σε πολλά σχέδια και χρώματα. Από τις 10.30 πμ έως 7.00 μ.μ θα μπορείτε να έρθετε, να περιηγηθείτε στο χώρο και να κάνετε τις αγορές σας τόσο για εσας, όσο και τους αγαπημένους σας φίλους χωρίς κόπο και άγχος ξεφεύγοντας από τις έννοιες και τις φροντίδες της καθημερινότητας . Το εικαστικό εργαστήρι του Κέντρου Πολιτισμού « Ιωλκός» για ακόμη μια φορά εργάστηκε για την ημέρα αυτή και σήμερα σας καλεί να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Για αρκετό διάστημα (περισσότερο από πέντε μήνες )και υπό την καθοδήγηση της κας Άννε Σαββίδη, τα μέλη του εικαστικού εργαστηρίου ασχολήθηκαν και έφτιαξαν όλα τα χριστουγεννιάτικα αντικείμενα που θα δείτε, με μεράκι και πολύ αγάπη. Μοναδικά χριστουγεννιάτικα κεντήματα, άγγελοι , δεντράκια, στολίδια σε πολλά σχέδια και χρώματα θα σας κερδίσουν και πάνω από όλα οι τιμές τους θα είναι για εσάς μια ευχάριστη έκπληξη,γιατί είναι ιδιαίτερα προσιτές (τιμές κρίσης) και έτσι θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε χειροποίητες δημιουργίες πρωτότυπες και υψηλής αισθητικής χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα .

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε λαχταριστά χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα , που φτιάχνονται με αγνά υλικά και παραδοσιακό τρόπο από τον συνεταιρισμό γυναικών το «Ρόδι», ο οποίος δραστηριοποιείται στην περιοχή μας και όχι μόνο. Επίσης, χριστουγεννιάτικες δημιουργίες , όπως και διάφορα λουλούδια θα έχετε την ευκαιρία θα προμηθευτείτε από το συνεταιρισμό ΑΜΕΑ «Ηλιοτρόπιο». Ενώ για πρώτη φορά συμμετέχει στο Bazaar ομάδα νέων από το Σωφρονιστικό Κατάστημα Κράτησης Νέων του Βόλου με δικά τους έργα.

Και αν κουραστήκατε ή θέλετε να απολαύσετε τη βόλτα σας, θα έχετε τη δυνατότητα να πιείτε τον καφέ ή το τσάι σας στο χώρο του Αρχοντικού και να γευτείτε διάφορα εδέσματα φτιαγμένα από τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου μας.

Όλα αυτά δείχνουν, ότι θα περάσετε μια πολύ όμορφη Κυριακή.

Και σας υπενθυμίζουμε, ότι τα έσοδα που θα προκύψουν από τις πωλήσεις θα διατίθενται για την αγορά τροφίμων μακράς διάρκειας, τα οποία δίνουμε ανά τακτά διαστήματα με διακριτικότητα και σεβασμό σε οικογένειες της περιοχής μας, οι οποίες δοκιμάζονται στις μέρες που ζούμε. Σας περιμένουμε!!!!»
bazaar-iolkos

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.