Εργαστήρι σύγχρονου εικαστικού κοσμήματος

Μία ακόμη νέα δράση του Τμήματος Δημιουργικής Απασχόλησης Νέων & Ενηλίκων της Δ/νσης Πολιτισμού Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Δίαυλο συνολικής διάρκειας 30 ωρών, κάθε Δευτέρα 18:00-21:00.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «το κόσμημα είναι ένας τρόπος έκφρασης για όσους θέλουν να εξωτερικεύουν την ομορφιά της ψυχής τους αλλά και τις ανησυχίες τους.
Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια του σεμιναριακού προγράμματος οι συμμετέχοντες θα οικειοποιηθούν τις τεχνικές του κοσμήματος και θα ωθηθούν στη δημιουργία κοσμημάτων με έμφαση στις φυσικές πρώτες ύλες. Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να κατασκευάσουν ευφάνταστα και μοναδικά κοσμήματα φτιαγμένα στο χέρι, με κέφι, διάθεση δημιουργίας και τρυφερότητα, κοσμήματα που αντανακλούν και σ’ ένα κρυφό ή φανερό ίχνος της κάθε προσωπικότητας. Συγκεντρώνουμε λοιπόν τις αναμνήσεις μας, τα άχρηστα και ξεχασμένα στα συρτάρια μας αντικείμενα, χαλάμε τα παλιά μας κοσμήματα για να τα ξαναφτιάξουμε από την αρχή. Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στο Δίαυλο, Τοπάλη 14, τηλέφωνο επικοινωνίας 2421033692 και 2421025363».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.