H Δήμητρα Γαλάνη στον Βόλο

Για μία μουσική παράσταση στη σκηνή του «Lab Art»

H Δήμητρα Γαλάνη εμφανίζεται στον Βόλο, για πρώτη φορά στη σκηνή του Lab Art απόψε Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017!
Η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια επί 44 ολόκληρα χρόνια διακρίνεται για τη δημιουργική παρουσία και προσφορά της στο ελληνικό τραγούδι, στη μουσική και γενικότερα στον πολιτισμό της Ελλάδας. Είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα, που στέκεται με αξιοπρέπεια και σοβαρότητα στη μουσική σκηνή της χώρας της. Η διαχρονικότητα της, είναι αποτέλεσμα της ιδιαιτερότητας της φωνής της, της μουσικότητας και της σκηνικής της παρουσίας, σε συνδυασμό με το εξαιρετικά σημαντικό ρεπερτόριο της που προέρχεται από τη συνεργασία της με κορυφαίους Έλληνες δημιουργούς.
Στη συναυλία της στο «Lab Art» θα ακούσουμε τα πιο αγαπημένα τραγούδια της Δήμητρας Γαλάνη, σε ένα πλούσιο και ουσιαστικό πρόγραμμα, μαζί με την μπάντα της, σε μία προσωπική αφήγηση, ειλικρινή και γεμάτη συναίσθημα. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τα τραγούδια που την ανέδειξαν είτε τραγουδώντας τα, είτε γράφοντας την μουσική τους και που συνθέτουν το soundtrack μιας ξεχωριστής ζωής και πορείας.
Στη συναυλία συμμετέχουν οι πιο καλοί της φίλοι, οι μουσικοί με τους οποίους συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια: Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), Μηνάς Λιάκος (ηλεκτρική κιθάρα), Θωμάς Κωνσταντίνου (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), Σπύρος Μάνεσης (πιάνο), Στέλιος Προβής (μπάσο). Απόψε Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2017, Lab Art (Πολυχώρος Τσαλαπάτα). Οι πόρτες ανοίγουν – 21:00. Έναρξη – 22:30. 13 ευρώ – Περιορισμένα early bird (50 εισιτήρια)
15 ευρώ – Γενική είσοδος. *Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν συμπεριλαμβάνουν ποτό.
Πληροφορίες / Κρατήσεις 2421 40 3454. Ώρες 10:00-14:00 17:00-21:00.
Σημεία προπώλησης: Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και στα καταστήματα: Public Βόλου και όλης της Ελλάδας, Seven Spots (Κ.Καρτάλη καθώς και Πολυμέρη), Tender Bar (Όγλ 35), Bruno Coffee Stores (Δημητριάδη με Τοπάλη), Illusion RT (Τ.Οικονομάκη με Αγ. Νικολάου), Classic (Ερμού 187). *Κάποιοι μεταπωλητές εισιτηρίων μπορεί να χρεώσουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.