Οι «Diminuita» στο «Lab Art»

Μαζί με τους «Brandy Σουαρέ», απόψε το βράδυ

Ένα ξεχωριστό event θα πραγματοποιηθεί απόψε Σάββατο 12 Νοεμβρίου στο Lab Art στον Βόλο με την παρουσία των «Diminuita Le petit big band» και Special Guest τους Brandy Σουαρέ. Στους χορηγούς επικοινωνίας το «Ράδιο Ένα 102,5». Info Απόψε Σάββατο 12 Νοεμβρίου στο «Lab Art». Doors open: 21:00

Diminuita
Ένα από τα πρώτα σχήματα που ξεκίνησαν να παίζουν gypsy jazz στην Ελλάδα από το 2007, οι Diminuita σαν τρίο, έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε πολλά φεστιβάλ στην χώρα τους αλλά και στο εξωτερικό (Djangofolllies Festival 2014, Django a Liberchies 2012, International Gypsy Jazz Meeting Poland 2012, Djangofest Athens 2010-2015). Έχουν κυκλοφορήσει 2 δίσκους , “a-rhythmology” 2011 και Μani Sessions το 2014. Το σχήμα “μεγαλώνει” σε μια μικρή big band, την Le petit Big Band το καλοκαίρι του 2015, με ενοχηστρώσεις του Γιώργου Παπαδογιάννη, σε συνθέσεις του Django Reinhardt , του Duke Ellington και άλλων συνθετών της swing εποχής, αλλά και πρωτότυπες συνθέσεις.

Οι μουσικοί
Δημήτρης Παντελιάς άλτο/σοπράνο σαξόφωνο, Αλέξανδρος Θεοδωρακόπουλος βαρύτονο σαξόφωνο, Γιώργος Κωνσταντίνου κοντραμπάσο, Γιώργος Ποταμιάνος τύμπανα, Μαρία Αυλητή φωνητικά, Έφη Σαράντη ρυθμική κιθάρα, Γιώργος Παπαδογιάννης κιθάρα, ενορχήστρωση www.diminuita.com
Οι Brandy Σουαρέ ύστερα από τρία χρόνια επιτυχημένης πορείας, κλείνουν τον κύκλο τους ως αμιγώς cover band και ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους album με τίτλο «Παγωτό καϊμάκι», έχοντας την τιμή να έχουν και την συμμετοχή του Πάνου Μουζουράκη στο τραγούδι με τίτλο “Τραγούδι παλιακό”.
Οι στίχοι τους είναι εμπνευσμένοι από απλά, καθημερινά, χαρούμενα αλλά κ αστεία πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας, ενώ η μουσική τους δέχεται εμφανείς επιρροές από αγαπημένα τους είδη όπως το swing ,το latin και η funk, με πολλά jazz στοιχεία.

Οι Brandy Σουαρέ είναι οι: Σοφία Νάσσιου(τραγούδι), Δημήτρης Νάσσιος(κιθάρες, τραγούδι), Θανάσης Γατής(Σαξόφωνο, κλαρινέτο), Κώστας Χαλάτσης(μπάσο), Άγγελος Τσιριγωτάκης(Τύμπανα).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.