Η νέα σεζόν για τις εκδόσεις «Διόπτρα»

Στις εκδόσεις Διόπτρα ξεκινάει μια νέα σεζόν με πολλά όνειρα και φανταστικά σχέδια μιας και το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς περιλαμβάνει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ξεκινάμε με τον βραβευμένο και αγαπημένο συγγραφέα Γιάννη Ξανθούλη και ένα από τα αγαπημένα μυθιστορήματα-ποιοτικής ελληνικής λογοτεχνίας. Ο Χάρτινος Σεπτέμβρης της καρδιάς μας επανεκδίδεται με εξώφυλλο φιλοτεχνημένο από τον ίδιο τον συγγραφέα.

Ένα χρόνο μετά το Μυστήριο του κίτρινου δωματίου, που άρεσε πολύ σε κριτικούς και αναγνωστικό κοινό, o Gaston Leroux προσφέρει στον αναγνώστη αστυνομικών βιβλίων έναν ακόμη πιο αγωνιώδη και ακραίο γρίφο. Το άρωμα της γυναίκας με τα μαύρα, είναι ένα κλασικό αστυνομικό μυθιστόρημα που οι φανατικοί των ιστοριών του Σέρλοκ Χολμς και της Αγκάθα Κρίστι, θα λατρέψουν.

Αύριο είναι μια καινούργια μέρα της Lori Nelson Spielman: Ένα από τα πιο γνωστά feel good βιβλία των τελευταίων χρόνων που έγινε διεθνές best seller με πάνω από 1.000.000 αντίτυπα.

Ο αγαπημένος ή «Γίγαντας» Anthony Robbins επιστρέφει στη Διόπτρα. Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το best seller Ξυπνήστε το γίγαντα μέσα σας, ο κορυφαίος πρωτοπόρος και δάσκαλος στην ψυχολογία της ηγεσίας και στην προσωπική μεταμόρφωση, αποκαλύπτει στο ευρύ κοινό, με εξαιρετική συγγραφική δεινότητα τη νέα επιστήμη της προσωπικής ευτυχίας με το βιβλίο του Απεριόριστη δύναμη.

Τέλος, από τις εκδόσεις Elxis κυκλοφορεί Ο αμετονόητος εργένης της Lorraine Heath. Η συγγραφέας έχει στο ενεργητικό της πολλά best sellers και έχει τιμηθεί με τα σημαντικότερα βραβεία της κατηγορίας του ρομαντικού ιστορικού μυθιστορήματος».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.