Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο των αποφοίτων Παιδοπόλεων

????????????????????????????????????
Για τα δέκα χρόνια δράσης αναμνήσεων και προοπτικής

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Παιδοπόλεων συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια λειτουργίας, που ήταν γεμάτα με επαναφορά αναμνήσεων, δράσεων, πρωτοβουλιών, αλλά και ενδείξεων νέων σταθερών προοπτικών.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η πρώτη κίνηση του Δ.Σ, του Συλλόγου, ήταν η έκδοση και η κυκλοφορία του «Ημερολογίου 2017».
Η έκδοση του ημερολογίου στοχεύει στη γενικότερη προβολή του Συλλόγου. Είναι αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στη ζωή των Αποφοίτων στις Παιδοπόλεις και αυτό αποτυπώνεται με καταπληκτικές φωτογραφίες, από διάφορες φάσεις της ζωής σε αυτές.
Ετοιμάστηκε με μεράκι, αγάπη και διάθεση, αποτυπώνει στιγμιότυπα από τις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες, αλλά και εικόνες από τα αξέχαστα άγουρα χρόνια που έζησαν οι σημερινοί Απόφοιτοι.
Στόχος είναι να φτάσει σε κάθε χώρα της γης, που υπάρχουν Απόφοιτοι, αλλά και δεν πρέπει να λείψει από κανένα σπίτι φίλου των Παιδοπόλεων.
Η ενδεικτική τιμή διάθεσης του καλαίσθητου και γεμάτου αναμνήσεις ημερολογίου είναι 3 ευρώ για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων του Συλλόγου που εντάσσονται στις εκδηλώσεις για τα «10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ», και μπορεί να το προμηθευτεί ο κάθε ενδιαφερόμενος από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ή και μέσω της φόρμας επικοινωνίας του Συλλόγου: info@paidopοlis.gr, όπου υπάρχει πρόνοια να φτάσει σε όλους.
Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, ο Σύλλογος στο πλαίσιο του γιορτασμού των 10 χρόνων του, θα πραγματοποιήσει ολόκληρο το έτος 2017 σειρά εκδηλώσεων με ποικίλο περιεχόμενο και πολλαπλές αναφορές.
Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα των δράσεων και εκδηλώσεων.
Δεν είναι βέβαια και τόσο σημαντικό να γιορτάζει ένας φορέας τα δέκα χρόνια λειτουργίας του. Όταν όμως πρόκειται για τους Αποφοίτους Παιδοπόλεων, που τόσα έχουν ζήσει, για τόσα χρόνια και καταφέρνουν να οργανωθούν επί τέλους σε ένα Σύλλογο, έχει εξαιρετική σημασία και ενδιαφέρον».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.