Νέα παράσταση με κοινωνικό σκοπό

Από τη θεατρική ομάδα «Επιμένουμε Ντελικάτοι Εραστές»

Η θεατρική ομάδα «Επιμένουμε Ντελικάτοι Εραστές», τα μέλη της οποίας προέρχονται από την αντίστοιχη σχολική ομάδα «Το Σχολείο των Ντελικάτων Εραστών», επιχειρεί για δεύτερη χρονιά θεατρικά! Αυτή τη φορά “ξεσκονίζει” την παλιά ελληνική ταινιοθήκη με θέμα τη γερμανική κατοχή και παρουσιάζει αποσπάσματα από τις ταινίες «Με τη λάμψη στα μάτια» (του Πάνου Γλυκοφρύδη, βασισμένη σε κείμενα του Ιάκωβου Καμπανέλλη) και «Ψηλά τα χέρια Χίτλερ» (των Ρ. Μανθούλη και Δ. Μήλα, με συντελεστές τους Θ. Βέγγο και Β. Διαμαντόπουλο).

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, η είσοδος στο κοινό θα είναι δωρεάν, με την προσκόμιση -αντί εισιτηρίου- τροφίμων μακράς διάρκειας με σκοπό την έμπρακτη στήριξη και αλληλεγγύη προς τις ευπαθείς οικογένειες μαθητών-τριών του σχολικού συγκροτήματος του Παλιού Πολυκλαδικού.

Η παράσταση είναι προγραμματισμένη για σήμερα Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 9μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παλιού Πολυκλαδικού.

Τα μέλη της ομάδας καλούν το φιλοθεάμον κοινό να ανταποκριθεί θερμά στο κάλεσμα αυτό, δίνοντας όλοι μαζί -μέσω του πολιτισμού και της αλληλεγγύης- μία δυναμική απάντηση ζωής στους δύσκολους καιρούς και τις προκλήσεις που βιώνουμε! Τα μέλη της ομάδας: Στέλιος Δεδούσης, Μιχάλης Χαλάτσης, Αργύρης Κοτινόπουλος, Γιώργος Γατής, Μιχάλης Αντωνίου, Γιάννης Βαλαχής, Βαγγέλης Διανέλλος, Αγησίλαος Καπατσέλος, Παντελής Γιαννιός, Εύα Τάκη, Θωμάς Τσιριγωτάκης, Νικολέτα Μακρυγιάννη, Μαργαρίτα Παπαϊωάννου και επίτιμο μέλος ο δ/ντής του 2ου ΓΕΛ. Ν. Ιωνίας κ. Παναγιώτης Μανδράκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.