Δυναμικός νέος παίκτης στην αγορά των smartphone

H TP-Link παρουσίασε τη νέα σειρά smartphone Neffos X, με την οποία η εταιρεία που κατέχει κυρίαρχη θέση στην αγορά των συσκευών Wi-Fi φιλοδοξεί να καθιερωθεί και στον τομέα των έξυπνων κινητών τηλεφώνων. Η σειρά Neffos δημιουργήθηκε από την TP-Link το 2015 με σκοπό να εισέλθει στην παγκόσμια αγορά smartphone. Προσπαθεί να δημιουργήσει την περισσότερο ανθρωποκεντρική προσωπική κινητή συσκευή στη νέα ψηφιακή εποχή και να «συνδέσει» τέλεια τους ανθρώπους μεταξύ τους και με τον κόσμο γύρω τους.

Η σειρά Χ προσφέρει μία εξαιρετική σχέση ποιότητας/κόστους: Οι τιμές ξεκινούν από μόλις €189 για το Neffos X1 και €239 για το μεγαλύτερο και πιο ισχυρό Neffos X1 Max. Τα smartphones θα είναι διαθέσιμα σε δύο χρώματα, το cloudygrey και το sunrisegold.

Η νέα σειρά, με τα μοντέλα Neffos X1 και Neffos X1 Max χαρακτηρίζεται από τον κομψό σχεδιασμό, την κορυφαία ποιότητα εικόνας, την ασφάλεια και τις επιδόσεις του επεξεργαστή. Γρήγορος επεξεργαστής, διάρκεια μπαταρίας, ταχύτατη φόρτιση και άνεση με Android 6.0 Marshmallow αναβαθμισμένο με περισσότερες από 3.000 βελτιώσεις είναι τα βασικά ατού του Neffos X. Το NeffosX1 και το Χ1 Max τροφοδοτούνται από το octa-core MediaTek Helio P10 chipset που έχει έως και 4GBRAM και ROM 64GB, που μπορεί να επεκταθεί με μια κάρτα microSD έως και 128GB. Το τηλέφωνο υποστηρίζει dual-band Wi-Fi και πολλαπλές ζώνες LTE για γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο, όπου αυτό είναι διαθέσιμο.

Αυτό σημαίνει ότι η σειρά X μπορεί να διαχειριστεί οποιαδήποτε τυπική δραστηριότητα του smartphone, από περιήγηση στο διαδίκτυο και βίντεο streaming μέχρι τα πιο απαιτητικά παιχνίδια. Σημαίνει επίσης πιο σταθερές και αξιόπιστες ασύρματες συνδέσεις μέσω Wi-Fi ή δεδομένων κινητού τηλεφώνου.

Τα νέα smartphones NeffosX1 και NeffosX1 Max διαθέτουν πίσω κάμερα 13 megapixel της Sony, φωτισμό στην πίσω όψη, με δυνατότητα νυχτερινής λήψης σε πραγματικό χρόνο, ενώ η λειτουργία Beautify κάνει τη λήψη selfies καλλιτεχνική υπόθεση με ένα απλό κλικ. Η νέα σειρά διαθέτει πίσω κάμερα με αισθητήρα 13 megapixel της Sony, φωτισμό στην πίσω όψη, φακό 5P και γρήγορη PDAF (ανίχνευση αυτόματης εστίασης) σε μόλις 0,2 δευτερόλεπτα. Διαθέτει επίσης φακό με διάφραγμα f/2,0 για πιο καθαρές λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και προσφέρει μικρό βάθος πεδίου.

Τα Neffos X1 και X1 Max διαθέτουν νυχτερινή λήψη σε πραγματικό χρόνο, ώστε ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, η εικόνα που βλέπουν οι χρήστες να είναι η εικόνα που έχει καταγραφεί – ώστε να μην χρειάζεται ο χρήστης να μαντεύει την εικόνα που αποθανατίζει σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Οι κάμερες συμπεριλαμβάνουν επίσης και στάνταρ χαρακτηριστικά, όπως HDR, TimeLapse και Πανόραμα. Η λειτουργία ζωντανής λήψης περνά από την μπροστινή, 5 megapixel κάμερα ενώ το Beautifymode σε πραγματικό χρόνο κάνει τη λήψη των selfies ενστικτώδη υπόθεση.

Η μεγάλης διάρκειας 3,000 mAh μπαταρία στο εσωτερικό του X1 Max μπορεί να διαρκέσει μια ολόκληρη ημέρα και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση έως και 50% σε 30 λεπτά, γεγονός που κάνει την επαναφόρτιση του τηλεφώνου πολύ εύκολη.

Το πάχος του Neffos X1 Max είναι μόλις 2,75 χιλιοστά, ένα από τα πιο στενά στην αγορά, ενώ το X1 έχει πάχος 2,95 χιλιοστών. Και τα δύο τηλέφωνα επιτυγχάνουν αυτό το εξαιρετικά λεπτό πάχος ακόμα και με το πλαϊνό κουμπί σίγασης ήχου. Το X1 και το X1 Max διαθέτουν επίσης πολύ λεπτό πλαίσιο (πρόσοψη) και λείες άκρες που φτάνουν μόλις τα 0,6 χιλιοστά. Με το μήκος των τηλεφώνων να έχει διατηρηθεί στο ελάχιστο, η αναλογία οθόνης και σώματος της συσκ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.