Ν.Δ.: Επετειακές εκδηλώσεις με «ανοίγματα»

Στην αντεπίθεση περνά η Ν.Δ. και το Μαξίμου, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του naftemporiki.gr η καμπάνια της Ν.Δ. θα ξεκινήσει από την ερχόμενη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 4 Οκτωβρίου με κεντρική εκδήλωση, στην οποία ομιλητής θα είναι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Επίσης, κατά τις ίδιες πληροφορίες, θα λάβει χώρα μία ακόμη εκδήλωση, πιθανότατα με την έναρξη της καμπάνιας, ενώ από την πρώτη στιγμή θα «τρέξει μία διαδικτυακή καμπάνια-επικοινωνία με πολίτες» που, όπως λένε στελέχη της Συγγρού, θα στοχεύει στο θυμικό των μελών, ψηφοφόρων και απλών φίλων του κόμματος. Η καμπάνια αυτή θα εστιάζει «στις μικρές και μεγάλες στιγμές των 40 αυτών χρόνων», ενώ ταυτόχρονα θα διοργανωθεί και έκθεση φωτογραφίας.
Οι εισηγήσεις που δέχεται ο Πρωθυπουργός είναι οι δύο εκδηλώσεις να είναι «ανοιχτές» στα στελέχη του κόμματος «και στα εν ενεργεία και σε όσα έχουν αποχωρήσει τα προηγούμενα χρόνια», να γίνουν δηλαδή χωρίς προσκλήσεις.
Παράλληλα, υπάρχουν και άλλα στελέχη που εισηγούνται η βασική εκδήλωση στις 4 Οκτωβρίου να εξελιχθεί σε προσκλητήριο της κεντροδεξιάς. O Πρωθυπουργός μάλιστα έκανε σχετική αναφορά στη χθεσινή του συνέντευξη στη Real News προαναγγέλλοντας αποκαλύψεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως υπάρχει προβληματισμός αν μόνο η περίπτωση του κ. Καρατζαφέρη μπορεί να σηματοδοτήσει το κεντροδεξιό άνοιγμα της Ν.Δ..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.