Συνεδρίαση διυπουργικής επιτροπής για τη βιομηχανική πολιτική

Οι πολιτικές για τη μείωση του ενεργειακού κόστους των βιομηχανιών, η ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας και η σύνδεση της επιστημονικής έρευνας με την παραγωγή είναι τα θέματα που θα συζητηθούν στην αυριανή συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής για τη Βιομηχανική Πολιτική.
Η Επιτροπή θα συνεδριάσει στις 9:00 το πρωί στου υπουργείο Ανάπτυξης υπό την προεδρία του υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νίκου Δένδια και σε αυτή θα συμμετέχουν οι υπουργοί Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, Περιβάλλοντος-Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης.
Στην αυριανή συνεδρίαση έχουν προσκληθεί, λόγω αρμοδιοτήτων επί των θεμάτων που θα συζητηθούν, και οι υπουργοί Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, οι υφυπουργοί Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Περιβάλλοντος Ασημάκης Παπαγεωργίου, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας Χρήστος Βασιλάκος.
Από τον ΣΕΒ θα παρευρεθούν ο πρόεδρος Θόδωρος Φέσσας και ο επίτιμος πρόεδρος Δημήτρης Δασκαλόπουλος. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 9 π.μ. στο κτίριο του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.