Σ. Βούλτεψη: Χρειάζεται υπευθυνότητα για να παραμείνει η χώρα σε σταθερή πορεία

Τη βεβαιότητα ότι υπάρχουν αρκετοί υπεύθυνοι βουλευτές, οι οποίοι κατανοούν ότι η χώρα έχει ανάγκη σταθερότητας και όχι συνεχών εκλογικών διαδικασιών και ως εκ τούτου δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, εξέφρασε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ η κ. Βούλτεψη, φρόντισε να προσθέσει – σε ό,τι αφορά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας – ότι «αυτή τη στιγμή το θέμα αυτό είναι πρώιμο και δεν είναι πρέπον να συζητούμε πρώιμα τα πράγματα. Αυτό το οποίο κάνει η κυβέρνηση είναι να στέλνει το μήνυμα ότι χρειάζεται υπευθυνότητα για να μπορέσει η χώρα να κρατήσει το κεφάλι της έξω από το νερό».
Επιτέθηκε εκ νέου ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι συνεχώς ζητά εκλογές και δηλώνει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει κανένα, «ακόμη και τον Θεό», προσθέτοντας ότι «όταν χρησιμοποιείς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με αυτόν τον τρόπο, είναι καταδικαστέο πολιτικά».
Κατηγόρησε ακόμη τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «δεν θέλει να φθάσουμε στο φθινόπωρο, γι’ αυτό δημιουργεί και όλα αυτά που εγώ έχω ονομάσει «Ιουλιανά». Γι’ αυτό ετοιμάζεται καινούργια «Ιουλιανή αντεπίθεση» στις 29 του μήνα, αυτή τη φορά με αφορμή το νομοσχέδιο για τους οικοδομικούς συνεταιρισμούς. Ψάχνει κάθε ευκαιρία από την ώρα που είδε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι στις Ευρωεκλογές δεν «τράβηξε»… Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι όσο πεινάει ο λαός θα έχει τρόπο να διαμαρτύρεται ψηφίζοντάς τον. Αντιδρά στις επενδύσεις. Κάποιοι νομίζουν ότι η χώρα είναι φέουδό τους και θέλουν να την κρατήσουν στη φτώχεια».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.