Ανατ. Ρωμυλία: Ξεκίνησαν τα νέα χορευτικά τμήματα

Με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 7.00 μ.μ. η Έναρξη των Χορευτικών Τμημάτων του Συλλόγου Διατήρησης και Προβολής της Παράδοσης της Ανατολικής Ρωμυλίας Βόλου, που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει ενεργό δράση στον τομέα της χορευτικής παράδοσης λειτουργώντας και ως χορευτικός όμιλος υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου Λίλιαν Τσιπτσέ. Και φέτος, ο Σύλλογος παρέχει τη δυνατότητα σε νέους και έμπειρους χορευτές να συμμετέχουν στα χορευτικά τμήματά του, τα οποία θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.
romilia agiasmos
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ειδικότερα, από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015 και κάθε Δευτέρα και ώρα 6.30-7.30 μ.μ. θα λειτουργεί το 1ο Τμήμα Εφήβων και Ενηλίκων όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν χορούς από την Ανατολική Ρωμυλία και τη Βόρεια Θράκη, ενώ στο 2ο Τμήμα Εφήβων και Ενηλίκων που θα λειτουργεί μεταξύ 7.30-8.30 μ.μ. θα μπορούν να εισαχθούν στην ελληνική χορευτική παράδοση, μιας που θα διδάσκονται χορούς από διάφορα μέρη της χώρας.

Το βράδυ της Πέμπτης και μεταξύ 9.00-10.00 μ.μ. θα λειτουργεί το Τμήμα Παραστάσεων.

Πέραν των παραπάνω, κάθε Κυριακή και ώρα 6.30-8.00 μ.μ. θα λειτουργεί παιδικό τμήμα όπου τα παιδιά θα διδάσκονται χορούς από όλη την Ελλάδα. Όλα τα τμήματα θα λειτουργούν στο χώρο του 3ου και του 9ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας Βόλου.

Το ΔΣ καλεί τόσο τα μέλη όσο και τα εν δυνάμει μέλη του σε μια χρονιά δημιουργική όπου νέες χορευτικές εμπειρίες περιμένουν όλους μας. Στο πλαίσιο αυτό κινήθηκε η χαιρετιστήριος ομιλία του Προέδρου μας, κ. Κυριάκου Κυτούδη, ο οποίος μετά τον αγιασμό ευχαρίστησε τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Ελευθέριο Σαράτση καθώς και όλους τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους στην τελετή.

Να σημειωθεί πως οι εγγραφές συνεχίζονται καθ’ όλο τον Οκτώβριο και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας ετηλεφωνικώς στα τηλέφωνα:24210 65 262, 694 700 1360 και 694 66 72 996 (Κυριάκος Κυτούδης), και ηλεκτρονικά στο e-mail: [email protected] και στο facebook: Σύλλογος Αν. Ρωμυλίας Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.