Εκδηλώσεις και δράσεις τοπικών συλλόγων

# Η Χορωδία Εκπαιδευτικών Ν. Μαγνησίας θα ψάλει υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Στάσας Τζάλλα τους Ύμνους της Β’ Στάσης των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο την Παρασκευή 6 Μαρτίου στον Ι.Ν. Αναλήψεως Βόλου (Α’ Ακολουθία).
# Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, οι Εκδόσεις Όστρια και οι Πολίτες εν Γνώσει διοργανώνουν παρουσίαση βιβλίου του Χάρη Παπασάββα με τίτλο «Ωδή στη Γυναίκα». Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 6 Μαρτίου, ώρα 19.00 στην αίθουσα διαλέξεων του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας με παράλληλη αναφορά στο ρόλο της γυναίκας στη ζωή.
# Εκδρομή στα Αμπελάκια προγραμματίζουν οι «Φίλοι του Καζαντζίδη» την Κυριακή 8 Μαρτίου. Η τιμή του εισιτηρίου ορίσθηκε στα 12 ευρώ και για πληροφορίες στο τηλ. 6974-485121.
# To ”Kαφέ της Επιστήμης”, (που γίνεται στο Πολυχώρο Τέχνης Φουντούλη, Αντωνοπούλου 17), σε συνεργασία με τον Eλληνογαλλικό Σύνδεσμο, διοργανώνουν την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 στις 7.00 μ.μ. την ομιλία της κ. Συνοδής Καγιάννη, ιατρού Γυναικολόγου – Μαιευτήρα, με θέμα ” Προληπτικός γυναικολογικός έλεγχος ανά ηλικία. Ο ύπουλος ιός ΗΡV ”. Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις του κοινού.
# To ”Kαφέ της Επιστήμης”, Αντωνοπούλου 17, (Πολυχώρος Τέχνης Φουντούλη) σε συνεργασία με τον Eλληνογαλλικό Σύνδεσμο, τον Σύλλογο Αποφοίτων Ελληνογαλλικής Σχολής ”Άγ. Ιωσήφ” και τον Σύνδεσμο Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας, διοργανώνουν τη Δευτέρα 16 Mαρτίου 2015 στις 7.00 μ.μ. την ομιλία της κ. Αρτεμισίας Χατζηγεωργίου – Κουτσούκου, καθηγήτριας Γαλλικής Γλώσσας, με θέμα ” Η γυναίκα στο ποιητικό έργο «Άνθη του κακού» του Γάλλου ποιητή Σαρλ Μπωντλαίρ (1821 – 1867) ” .Απαγγελία ποιημάτων από τον ηθοποιό κ. Βασίλη Μητσάκη. Θα ακολουθήσουν συζήτηση και ερωτήσεις του κοινού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.