«Μιλάμε για το βιβλίο» στο «Ράδιο-Ένα 102,5»

Φίλες και φίλοι «Μιλάμε για το βιβλίο» με τον φιλόλογο Διονύση Λεϊμονή και φέτος στο Ράδιο 1 του Βόλου, ένα ραδιόφωνο που αγαπάει το βιβλίο, τις Τέχνες και τον Πολιτισμό.Την εκπομπή μπορείτε να την ακούτε στη συχνότητα 102,5 στα Fm ή για την περιοχή της Μαγνησίας ή από το διαδίκτυο(www.magnesianews.gr πατώντας Ράδιο 1) κάθε Σάββατο πρωί στις 10.15 με 11.55. Ελάτε μαζί μας να φτιάξουμε μια ραδιοφωνική παρέα ανθρώπων που αγαπάμε το βιβλίο και διαβάζουμε με την καρδιά μας.

Αυτό το Σάββατο, 25 Απριλίου, θα μεταδοθεί η συνέντευξη ενός νέου δημιουργού του Παναγιώτη Θεοτόκη Λάκκα με την ευκαιρία της έκδοσης της δεύτερης ποιητικής του συλλογής με τίτλο: «Φλεγόμενη Βαβέλ» από τον εκδοτικό οίκο Κοντύλι.

Μια ποιητική συλλογή που σύμφωνα με τον δημιουργό Παναγιώτη Λάκκα, αποτελεί μια χειρόγραφη πράξη Θείας Ευχαριστίας σε τρεις γυναικες, που η καθεμιά επιτέλεσε το έργο της επί της γης με θαυμαστό τρόπο. Χορηγός της εκπομπής μας η ΄Ανεμος Εκδοτική(www.anemosekdotiki.gr, Aιγίνης 14 Κυψέλη TK 11362, τηλ. 2108223574). Ελάτε κι αυτό το Σάββατο να μιλήσουμε για το βιβλίο.

Σας περιμένω κοντά μας
Διονύσης Λεϊμονής

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.