«Μιλάμε για το βιβλίο»

Με τoν Χρήστο Τούβε, τη Χλόη Κουτσουμπέλη και τον Θωμά Κοροβίνη…

Φίλες και φίλοι «Μιλάμε για το βιβλίο» με τον συγγραφέα Διονύση Λεϊμονή και φέτος στο Ράδιο 1 του Βόλου, ένα ραδιόφωνο που αγαπάει το βιβλίο, τις Τέχνες και τον Πολιτισμό.

Την εκπομπή μπορείτε να ακούτε στους 102,5 των Fm ή για την περιοχή της Μαγνησίας ή από το διαδίκτυο πληκτρολογώντας www.magnesianews.gr πατώντας Ράδιο 1 κάθε Σάββατο πρωί στις 10.15 με 11.55.

Ελάτε μαζί μας να φτιάξουμε μια ραδιοφωνική παρέα ανθρώπων που αγαπάμε το βιβλίο και διαβάζουμε με την καρδιά μας.

Αυτό το Σάββατο, 25 Ιουνίου, στην τελευταία για αυτήν τη σαιζόν εκπομπή καλεσμένος στο στούντιο ο νέος συγγραφέας Χρήστος Τούβε για να μιλήσουμε για το πρώτο του μυθιστόρημα «Της ζωής τα παράξενα παιχνίδια».

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, θα έχουμε επίσης τη χαρά να συνομιλήσουμε τηλεφωνικά με την συγγραφέα-ποιήτρια Χλόη Κουτσουμπέλη με την ευκαιρία της διοργάνωσης ενός βιωματικού εργαστηρίου γραφής για ενήλικες τον Ιούλιο στη Βυζίτσα Πηλίου αλλά και με τον αγαπητό συγγραφέα Θωμά Κοροβίνη για το βιβλίο του «Ο Κατάδεσμος», (Εκδόσεις ΄Αγρα) αλλά και τη διοργάνωση μέσα στον Ιούλιο στο κτήμα του στα Λεχώνια Πηλίου μιας βραδιάς πανελλήνιας συνάντησης συγγραφέων και αναγνωστών της νεοελληνικής λογοτεχνίας, με τη συμμετοχή μουσικών συγκροτημάτων.

Τηλέφωνο επικοινωνίας με την εκπομπή για σχόλια, παρατηρήσεις και συμμετοχή στις κληρώσεις βιβλίων 24210-62024. Μπορείτε επίσης να μας προσφέρετε βιβλία παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας σε μια συνεργασία με το library4all (www.library4all.com) προκειμένου να ενισχύσουμε σχολικές βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα.

Χορηγός της εκπομπής μας το Ξενοδοχείο Κυψέλη(Αγίου Νικολάου 1 και Αργοναυτών- Βόλος, τηλ: 24210-24420, www.hotelkipseli.gr).

Ελάτε κι αυτό το Σάββατο να μιλήσουμε για το βιβλίο.

Σας περιμένω κοντά μας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.